Honkanen luottavaisin mielin Espanjan MM-enduroon

Saman tiimin suomalaisässiä ovat E2-luokassa kilpaileva Juha Salminen ja E1:ssä ajava Matti Seistola.

Valmistautuminen Espanjan kilpailuun on sujunut Honkasen osalta hyvin. Takana on yli kahdeksan tuntia treeniajoa kelloa vastaan.

– Tiimi toimii todella hienosti. Kokeneemmilta on tullut paljon apua ja hyviä neuvoja. Saatiin pyörä hyviin kilpailusäätöihin, Honkanen kertoo hyväntuulisena kilpailuvalmisteluistaan.
 
Reitti haastavassa kunnossa

Munitibarin alueella on satanut viime aikoina satanut ja se on tehnyt nurmirinteillä kiertävästä kilpailureitistä haastavan.

– Sateet oli tehnyt pätkät kyllä petollisen liukkaaksi, mutta onneksi nyt paistaa aurinko ja se kuivattaa nopeasti reittiä, Honkanen kertoi.

Säätietojen mukaan auringon pitäisi helliä kilpailureittiä koko viikonlopun ajan. Honkanen kertoi kiertäneensä kilpailun maastokokeet ennakkoon kävellen läpi kolmeen kertaan.

– Testeissä vauhti on ollut tosi hyvää. Hyvillä mielin lähden ajamaan. Kun saa vauhdin päälle kilpailun alusta lähtien niin tuloksen pitäisi olla hyvä, Honkanen valottaa ennakkotunnelmiaan.

Kilpailun startti tapahtuu jo perjantaina illalla perinteisellä suprtestillä. Vauhtiin päästään tosissaan lauantaiaamuna.
 

Uusin numero