Honda sai houkuteltua Stonerin jatkamaan testitöitä

Stoner ajoi HRC:lle testiä viimeksi lokakuussa Motegin radalla Japanissa, jossa hän sai esimakua myös Michelinin renkaista. Michelin korvaa Bridgestonen kaudella 2016 kuninkuusluokan rengastoimittajana.

Stoner palaa tositoimiin seuraavan kerran jo 29.-31. tammikuuta, jolloin hän kiertää Sepangin rataa Malesiassa. Sama rata toimii MotoGP-luokan talvikauden ensimmäisenä virallisena testiestradina 4.-7. helmikuuta.

– Odotan innolla päästä jatkamaan testaamista ja olen keskustellut asiasta paljon Nakamoto-san’in kanssa, Stoner viittaa HRC:n Shuhei Nakamoton suuntaan.

– Valmistaudumme nyt Sepangiin. Sepangin olosuhteet poikkeavat Motegista korkean lämpötilan ja ilmankosteuden muodossa, joten minun täytyy saada itseni täyteen kuntoon, jatkaa Stoner.

Nakamoto ei ole ollut vielä viimeisen testijakson jälkeen lainkaan vakuuttunut siitä, että Honda saa nauttia jatkossakin Stonerin palveluista.

– On ilahduttavaa aloittaa uusi vuosi ilmoittamalla Caseyn pysyvän Honda-perheessä ja yhteistyömme jatkumisesta hänen kanssaan. Caseyn palaute on erittäin arvokasta. HRC on hyvin kiitollinen tällaisesta testikuljettajasta, joka voi viedä RC213V MotoGP-pyörää limiitillä, myhäilee Nakamoto.

Uusin numero