Honda MSX 125 jatkaa Monkeyn jalanjäljissä

Suositun Honda Monkeyn maahantuonnin aikanaan loputtua on Hondan mallistossa ollut iso aukko. Sitä paikkaamaan Honda tuo markkinoille uutuuden, joka on kooltaan ja teholtaan perinteistä Monkeyta hieman kookkaampi, mutta geeneiltään sen aito sukulainen.

 

Honda MSX125 (Mini Street X-treme 125) on sopivan ketterä, mutta tarjoaa silti täysimittaisen moottoripyörän tunnun. Paketin täydentää jykevä teräsrunko, ensimmäistä kertaa Hondan valmistamissa 125-kokoluokassa saat käännetty etuhaarukka, Monoshock-takajousitus, hydrauliset levyjarrut edessä ja takana sekä kevyet, 12-tuumaiset vanteet tuhdein renkain. Ajamiseen vaaditaan A1-ajokortti. MSX125 esitellään suomalaisyleisölle helmikuun alussa MP 13 -näyttelyssä Bike Worldin osastolla 6k91.

 

Ensimmäiset yksilöt toimitetaan asiakkaille maalis-huhtikuussa, kertoo Hondia maahantuovan Oy Brandt Ab:n myyntipäällikkö Patrick Manner.

 

– Pyörä vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, se on hemmetin makea, sanoo Manner ja kertoo vastaanoton olleen innostuneen kaikkien niiden parissa, jotka ovat pyörästä kuvia nähneet.

 

MSX125-malli käyttää samaa ilmajäähdytteistä, yksisylinteristä moottoria kuin muun muassa Wave 125i -skootteri. Tehoa menopelissä on 9,7 hevosvoimaa ja vääntöä 10,9 Nm. MSX125:n vaihdelaatikko on neliportainen.

Uusin numero