Hermanni Haljala jatkaa Betalla E1-luokassa enduron MM-sarjassa kaudella 2024

Enduron MM-sarjassa kaudella 2023 E1-luokassa kilpaillut jämsäläinen Hermanni Haljala jatkaa Entrophy Enduro RacingTeamin kuljettajana myös vuonna 2024. Pyörämerkkinä tiimi käyttää jatkossakin italialaista Betaa. 

– Jo alkusyksystä 2023 aloimme tiimipäällikkö Nicolo Morin kanssa keskustelemaan jatkosta ja nopeasti pääsimme tulevasta sopimukseen. Itselleni on selvää, missä suurimmat kehitysaskeleet tulee ottaa kaudella 2024 ja siihen on pyritty harjoittelussa panostamaan, jota syksyn 2023 aikana on pystytty laadukkaasti tekemään. Pyörän testaamiseen tullaan käyttämään enemmän aikaa ja resursseja, mitä viime kaudella kyettiin asiaan paneutumaan, kommentoi Haljala tulevan kauden kuvioita.

Tavoitteet asetettu astetta korkeammalle

Kaudella 2024 Haljala lähtee E1 luokassa tavoittelemaan vähintään paikkaa viiden joukossa. 

– Edellisellä kaudella pystyin ottamaan monella osa-alueella, kuten vauhdillisesti, askelia eteenpäin ja saman kehityksen uskon jatkuvan myös vuonna 2024. Olemme myös tiimin ja mekaanikkona toimivan Olli Järvisen kanssa vuotta kokeneempia yhteistyössämme, joten se luo jo luottamusta tekemiseen. Selkeä tavoite on ottaa askel luokassa viiden joukkoon ja täydellinen onnistuminen, eli se minun PÖLJÄPÄIVÄ tarkottaisi ajamista luokassa kolmen joukkoon ja kaiken onnistuessa se on täysin realistinen sija, mitä tavoitella. Enduro GP:n eli yleiskilpailun puolella se täydellinen onnistuminen mitä todennäköisimmin tarkottaisi murtautumista 10 nopeimman kilpailijan joukkoon.

Teksti ja kuva: Hermanni Haljalan tiedotus

Uusin numero