Hemmo valmiina Tampereen Supercrossiin

AllRight osastolla on näytillä runsaasti ensi kauden uutuuksia, kuten uusia Oakley ajolaseja, Alpinestars saappaita, suojia ja ajovarusteita sekä HJC:n uunituore R-PHX crossikypärä. Lisäksi AllRight osastolta voi ostaa mukaansa Alpinestars ja Metal Mulisha vapaa-ajan vaatteita sekä Oakley ajolaseja messuhinnoin.

Väännä itsellesi
ilmaiset solukumit

Messupuolella tapahtuu ja saattaa sattuakin, kun AllRightin osastolla selvitetään molempina päivinä kuka on Suomen nopein moussen asentaja. Technomousse Challenge -kilpailussa on tehtävänä vääntää 18 tuumainen solusisäkumi ja rengas vanteelle mahdollisimman nopeasti.

Kuka tahansa voi osallistua kilpailuun. Hemmo palkitsee viikonlopun nopeimman muussitaiturin Technomoussen etu- ja taka solusisäkumeilla ja vuoden liukasteilla.

AllRightin tuotevalikoiman kuuma uutuus Technomousse muuttaa perinteisen käsityksen solusisäkumeista sekä erinomaisten ajo-ominaisuuksiensa, että edullisen hintansa puolesta. Technomousse solusisäkumilla ei ole myöskään viimeistä käyttöpäivää.

Valikoimasta löytyy tällä hetkellä 18" ja 21" enduromousset, mutta valikoima täydentyy vielä tämän vuoden puolella motocross versioilla. Saavu siis AllRightin osastolle ja heitä hyvästit rengasrikoille.

Pehmeitä kilpailijoita radalla

Aiemmista Supercross SM-sarjan osakilpailuista tuttu AllRight Holeshot Challenge -juoksukilpailu tarjoaa jälleen yleisölle mahdollisuuden ansaita AllRight lahjakortteja.

AllRight Holeshot Challenge -juoksukilpailussa yleisöstä valitaan kolme vapaaehtoista, jotka pääsevät ottamaan startit oikean Supercross puomin takaa, juosten. Kuten Supercrossissa, hyvä startti on AllRight Holeshot Challenge:ssa erittäin ratkaiseva, sillä ruutulippu heiluu jo lähtösuoran päässä.

Mutta tässä kilpailussa hopeakaan ei ole häpeä ja pronssi on todellakin voitto sillä kaikki kolme kilpailijaa palkitaan rahanarvoisin AllRight palkinnoin.

Ilmavien juoksijoiden lisäksi radalla nähdään myös muita pehmeitä hahmoja. Reiluna kaverina Hemmo on kutsunut Michelin- ja Poppamiesmaskotin "rataesittelyyn", jossa ukot kiertävät radan Honda CRF50 minimopoilla.

Nähtäväksi jää, päätyykö joku tutustumaan rataan hieman lähemminkin. Kyseessä on nimittäin aavistuksen kilpailuhenkisiä persoonia, joista todennäköisesti kukaan ei halua tulla viimeisenä maaliin.

Nyt kaikki Joukolla Tampereelle Supercrosskauden loppuhuipentumaan.
 

Uusin numero