Hemmo ja vanha tuttu karvanuttu kohtaavat Vantaan Supercrossissa

Varsinaisen Supercross SM -taiston lisäksi Vantaan supercrossradalla on luvassa huomattavasti leppoisampaakin kilpailua kun Hemmo ja Hemmon vanha tuttu, lahjakkaanakin kaverina tunnettu Joulupukki ottavat toisistaan mittaa kierroksen pituisessa minimopo-kilpailussa.

Myös yleisöstä valitaan yksi vapaaehtoinen, joka pääsee haastamaan nämä pehmeät hahmot. Yleisöstä valitulla osallistujalla on mahdollisuus voittaa kilpailusta jopa 100 euron arvoinen Allright-lahjakortti.   

Nähtävää ja tehtävää löytyy
myös varikon puolelta

Kesäloman jäljiltä on useimmilla tikanheittotuntuma huipussaan. AllRight teltalla järjestetään Oakley Airbrake MX Darts -tikkakilpailu, jossa heittäjät pääsevät samalla kokeilemaan Oakleyn uusia Airbrake MX -rollareita jotka he saavat heittosuorituksen ajaksi päähänsä.

Heittosuorituksen aikana ajolaseille suihkutetaan "kuraa" ja heittäjä saa vetäistä rollaria vain kerran. Heittäjillä ei pitäisi kuitenkaan olla hätää, koska Airbrake MX Race Ready -ajolaseissa filmi on huomattavasti korkeampi kuin perinteisissä rollareissa ja kertanykäisyllä saadaan lähes koko linssi puhtaaksi. Päivän paras Oakley Airbrake MX Darts -tulos palkitaan Airbrake MX -ajolaseilla.

AllRight-teltallla pääsee myös lukuisten uutuustuotteiden lisäksi tutustumaan Juha Salmisen kanssa yhteistyössä kehitettyyn kauden YOKO Y-MX1 -ajovarustemalliin. Juha Salmisen, Toni Erikssonin ja Eeli Takatalon yllä tällä kaudella komeilleet kauden 2014 Y-MX1-ajovarusteet saapuvat kaikkien saataville syyskuussa. Luonnollisesti Hemmo jakelee tarroja ja karkkia AllRight-teltalla pitkin päivää.

Luvassa on hieno kisaviikonloppu. Tule kannustamaan oma kuljettajasuosikkisi voittoon, oli se sitten Toni Eriksson, Harri Kullas, Hemmo, Joulupukki tai joku muu.  
 

Uusin numero