Helsingin Storm muuttaa Vantaalle

Moottoripyörävarusteita ja –tarvikkeita sekä varaosia myyvä Storm muuttaa tammikuun lopussa Konalan myymälänsä Vantaalle Retail Parkiin. Uusi osoite on Antaksentie 4.

– Uusi myymälä tarjoaa ennen kaikkea suuremmat ja toimivammat tilat. Pysäköintitilaa on valtavasti ja uusi suurmyymälä on muutenkin helppojen kulkuyhteyksien varrella. Läheltä löytyy myös paljon muuta vähittäiskaupan toimintaa Jumbosta Outlet-myymälöihin, joten Vantaan uusi Storm on helppo sovittaa vaikka koko perheen ostosreissujen varrelle, kertoo Stormin toimitusjohtaja Samuli Niemelä.

– Mikä mielenkiintoisinta, muuton myötä moottoripyöräilytuotteiden kauppa klusteroituu melko pienelle, helposti lähestyttävälle alueelle tuonne Kehä III:n varrelle. Samasta pihapiiristä löytyy myös muita mp-alan kauppoja. Asiakkaalle tämä tarkoittaa valtavaa valikoimaa tuotteita eri toimijoilta yhdessä osoitteessa, Niemelä lisää.

Vanhassa Konalan kiinteistössä Ruosilankujalla on käynnissä muuton ajan muuttomyynti. Kaikki myymälässä esillä olevat tuotteet ovat vähintään 15 % alennuksessa. Lisäksi alennuksessa on paljon erien viimeisiä sekä valikoimasta poistuvia varusteita ja tarvikkeita erityisesti vanhempiin pyöriin.

Storm Motor Oy on moottoripyörävarusteiden, -tarvikkeiden ja –varaosien maahantuonti-, tukku- ja vähittäismyyntiliike. Yrityksen myymälät sijaitsevat Turussa, Tampereella, Oulussa ja Lahdessa. Muutto ei vaikuta muiden toimipisteiden toimintaan.

Uusin numero