Heijastusnäyttö tarjoaa elämyksiä

NUVIZ HUD teknologia tarjoaa moottoripyöräilijöille intuitiivisen tavan hallita digitaalista informaatiota vähentäen tarvetta katsoa pois liikenteestä, ts. moottoripyörän mittaristoa, mahdollistaen silmien fokuksen pysymisen tiessä.

NUVIZ HUD on ensimmäinen täysin integroitu laite, joka kiinnitetään mihin tahansa integraalikypärään, ja joka toimii intuitiivisesti helppokäyttöisellä langattomalla ohjaimella.  
 
20172510182042.jpg?itok=KcFTH-dd

NUVIZ HUD tarjoaa käyttäjälle pääsyn moniin toimintoihin ja teknologioihin, sisältäen:
 

  • Perustiedot kuskille, kuten nopeus & aika, ilman tarvetta katsoa pois tiestä
  • HD-laatuiset valokuvat jotka synkronisoituvat automaattisesti puhelimen kanssa
  • Videokuvaus, jonka aikana kuski voi lisätä äänensä videolle.
  • Tulevan soiton soittajan nimi näytöllä ennen puheluun vastaamista, ilman katseen irroittamista tiestä.
  • Kuunneltavan musiikin hallinta.
  • GPS navigaatio, jonka NUVIZ on optimoinut moottoripyöräkäyttöön, sisältäen reittiohjeet, nopeuden, ja nopeusrajoitukset.
  • Data ajosessiosta.

 
Ensimmäiset tuotantovalmisteiset heijastusnäyttötuotteet toimitettiin Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan heinäkuussa 2017.
 
NUVIZ TEKNOLOGIA
 
Heijastusnäyttö
Patentoitu NUVIZ heijastusnäyttö pohjautuu LCoS (”Liquid Crystal on Silicon”) mikronäyttöön. Optiikalla luotu virtuaalikuva muodostuu neljän metrin päähän moottoripyöräilijän eteen. Kaikissa valaistusolosuhteissa kirkkaan, täysväreillä varustetun näytön kirkkaus säätyy automaattisesti ympäristön valoisuuden mukaan.
 
NUVIZ heijastusnäyttö pohjautuu Qualcommin älypuhelin-tason neliydinprosessoriin, ja lisäksi laitteessa on integroitu GPS sekä kattava valikoima antureita: kiihtyvyysanturi, gyroskooppi, magnetometri, sähköinen kompassi ja korkeusmittari.
NUVIZ heijastusnäyttö voidaan yhdistää Bluetooth- ja WLAN-yhteyksien avulla puhelimeen sekä muihin Bluetooth laitteisiin. Sen vaihdettava ja ladattava 3250mAh akku on suunniteltu kestämään koko ajopäivän.
 
20172510182145.jpg?itok=VolRWmnr
 
Ohjain
 Helppokäyttöinen ohjain on suunniteltu pitämään katse tiessä. Näppäinten muotoilu tekee niiden käytöstä sujuvaa myös ajohansikkaat kädessä. Ohjaimen muuttuvat muodot auttavat erottamaan näppäimet toisistaan, ja ohjaimen käyttö ei vie huomiokykyä liikenteestä. Näin ajajan varmuus ja pyörän hallinta paranee entisestään.
.
 
Full HD Action Kamera
Sisäänrakennettu kamera kuvaa 8:n megapikselin still-kuvia ja 1080p/30fps resoluution HD-videota. Kuvat siirtyvät ajajan puhelimeen Bluetooth-yhteydellä, ja videot tallentuvat suoraan microSD kortille (ostettava erikseen). Kamera on helppo suunnata pallomaisen nivelen ja näytössä näkyvän livekuvan avulla.
 
 
Navigointi
NUVIZin GPS-toiminnon ja maailmanlaajuisten offline-karttojen avulla reittien suunnittelu ja kohteiden valinta on helppoa. Oikean tien löytäminen onnistuu zoomattavien karttojen ja reittiohjeiden avulla. Kaikki kartat sisältyvät laitteen hintaan. NUVIZ heijastusnäytön navigointitoiminnot toimivat myös silloin kun puhelinta ja internet-yhteyttä ei ole saatavilla.
 
Kommunikointi
Nuvizin avulla voit soittaa ja vastata puheluihin ja videoblogata. NUVIZ mukana toimitetaan kypärään integroitavat kuulokkeet ja NUVIZ on yhteensopiva yleisimpien Bluetooth-kuulokkeiden kanssa. Heijastusnäytöltä näkee soittajan tiedot ja näin voi päättää puheluun vastaamisesta ilman että katsetta tarvitsee siirtää pois tiestä.
 
 NUVIZ SOVELLUS
NUVIZ älypuhelin-sovellus, on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille. Sovelluksella käyttäjät voivat suunnitella reittejä, tallettaa niitä suosikeiksi, katsoa laitteella otettuja kuvia sekä sensorien tallentamaa ajostatistiikkaa. Käyttäjät voivat myös jakaa informaatiota suoraan sosiaaliseen mediaan. Uusimmat päivitykset tulevat myös saataville sovelluksen kautta.

Virallinen osh 699,- (täydellinen kitti)
www.duell.fi

 
20172510182202.png?itok=IhnPx4Vs

Uusin numero