Hautamäki kotivoittoon Seinäjoella

Kilpailussa oli lopulta mukana 14 kuljettajaa Kalle Katajiston ja  Henri Ahlbomin jäätyä kilpailusta pois. Kilpailussa ajettiin 20 alkuerää, jonka jälkeen vuorossa oli semifinaali ja finaali.

Nopeinta vauhtia alkuerissä piti kotiradan Juha Hautamäki, voittaen kaikki ajamansa viisi erää. Tuloksena siis 15 pistettä ja paikka suoraan finaaliin.

Toisen suoran finaalipaikan otti 13 pisteellään Jari Mäkinen. Semifinaaliin itsensä ajoivat 13 pistettä kerännyt Joni Keskinen, 12 pistettä tililleen ajanut Marko Suojanen, sekä yhdeksän pisteen miehet Teemu Lahti ja Nike Lunna.

Alkuerissä nähtiin myös dramatiikkaa, kun Niko Siltaniemi ja Jooa Partanen kolaroivat erässä viisi. Molemmat kuljetettiin sairaalaan ja heidän kilpailunsa päättyi siihen.

Semifinaalista paikan illan finaaliin saalistivat Lahti ja Suojanen. Lunna jäi semifinaalissa kolmanneksi ja Joni Keskinen joutui keskeyttämään.

Illan finaali keskeytettiin ensimmäisellä yrittämällä kun Suojanen ja Mäkinen molemmat kaatuivat ensimäisessä kaarteessa.

Kaikki neljä pääsivät mukaan uusintaan. Siinä voittoon ajoi Hautamäki ennen Suojasta ja Mäkistä. Lahti jätettiin tällä kertaa kilpailussa neljänneksi.

Tulokset:
  1. Juha Hautamäki SeMK 15+3
  2. Marko Suojanen FMS 12+2+2
  3. Jari Mäkinen PirMMK 13+1
  4.Teemu Lahti KMMK 9+3+0
  5. Nike Lunna KarMK 9+1
  6. Joni Keskinen SeMK 13+R
  7. Rene Lehtinen SeMK 9
  8. Jiri Nieminen SsMK 9
9. Herman Kenkkilä SeMK 6
10. Jesse Mustonen VRT 5
11. Janne Nyman HyMK 5
12. Niko Siltaniemi HjMK 3
13. Vili Mattila KauhjMK 3
14. Jooa Partanen KMMK 2

Uusin numero