Harvinaisia pyöriä Sipoon motocrossradalle

Kilpailuun on ilmoittautunut 121 kilpailijaa. Lauantaina kilpailulähdöt alkavat klo 12.00 ja päättyvät noin neljä tuntia myöhemmin.

Sunnuntaina Sipoon motocrossradalla ajetaan puolestaan sivuvaunumotocrossin SM-osakilpailu, sekä kansallinen motocrosskisa.

Kilpailuluokkina sunnuntaina ovat Mx65 (7-11 -vuotiaat), MxC/C (10-15 -vuotiaat), MXC/B (10-15 -vuotiaat) ja MxB (19-79 -vuotiaat).

Kilpailuun on ilmoittautunut 103 kilpailijaa. Sipoon moottorikerhosta kilpailuun osallistuu viisi kilpailijaa. Sunnuntaina kilpailulähdöt alkavat klo 12.30 ja päättyvät noin klo 17.45.

Paras katselupaikka yleisölle on radan yläosassa oleva rinnekatsomoalue, jolta näkee lähes koko radan. Kilpailualueella on kahvio ja ilmainen pysäköintialue.

Aikuisen pääsylippu maksaa lauantaina 5 euroa ja sunnuntaina ei ole pääsymaksua yleisöllä.

Sipoon moottorikerho toivottaa kilpailijat, huoltojoukot ja katsojat tervetulleeksi nauttimaan vauhdikkaista motocrosskilpailuista Sipoon uusitulle motocrossradalle.

Kilpailuiden aikataulut, tulokset ja lisää kilpailuinfoa osoitteesta www.simk.fi tai facebookista: Sipoon Moottorikerho – Sibbo Motorklubb.

Classic motocross cup -kilpailun aikataulu:
http://classicmx.fi/pages/aikataulu_vakio.html

Classic motocross cup -kilpailuun ilmoittautuneet:
http://www.crossitulokset.fi/cmf3/ilmolist.php?kilpaid=701

Motocross-kilpailuun ilmoittautuneet:
http://www.kalkku.fi/simk/ilmolist.php?kilpaid=755

Teksti ja kuva: Janne Valtavaara
 

Uusin numero