Harley-Davidson Project LiveWire esitelty

Harley-Davidson jatkaa asiakaslähtöistä tuotekehitystä myös Project LiveWiren parissa. Seuraavien viikkojen aikana yleisön joukosta valitut kuljettajat pääsevät kokeilemaan uutta sähkömoottoripyörää ja vaikuttamaan sen tulevaisuuteen omalla palautteellaan.

Project LiveWiren tarkoitus on auttaa ymmärtämään kuljettajien odotuksia ja toiveita uudesta Harley-Davidson -sähkömoottoripyörästä. Toistaiseksi mallia ei ole saatavilla jälleenmyyjiltä.

– Vuosien saatossa Harley-Davidson on kehittänyt itseään moneen kertaan asiakkaidensa ansiosta. Project LiveWire on jälleen uusi asiakaspohjainen harppaus tuotekehityksemme historiassa, kertoo Matt Levatich, President and Chief Operating Officer, Harley-Davidson Motor Company.

Tämän perinteen kannustamana Project LiveWire Experience kutsuu asiakkaita koeajamaan ja antamaan palautetta Harley-Davidson -sähkömoottoripyörästä. Elämyksestä pääsevät nauttimaan myös kokemattomammat kuljettajat, jotka voivat koeajaa Project LiveWiren Jumpstart-ajosimulaattorin avulla. Yhdysvalloissa käynnistyvä kiertue vierailee yli 30 paikallisen Harley-Davidson -jälleenmyyjän luona kuluvan vuoden aikana. Kiertue jatkuu Yhdysvalloissa vuonna 2015, jolloin se myös laajenee Kanadaan ja Eurooppaan.

– Pyrimme palvelemaan monipuolista ja alati kasvavaa asiakaskuntaamme yhä paremmin. Esimerkkinä tästä ovat innovaatiomme, kuten hiljattain lanseeratut Project Rushmore, Street 500 ja 750 -mallit sekä Project LiveWire, kertoo Levatich.

 

 

Nyt julkistettu sähkömoottoripyörä yhdistää perinteisen tyylin tuoreimpaan teknologiaan ja tarjoaa uudenlaisen tulkinnan Harley-Davidsonin ikonisesta ulkoasusta, äänestä ja tuntumasta.

– Project LiveWire on vertailussa lähempänä ensimmäistä sähkökitaraa kuin sähköautoa, kertoo Mark-Hans Richer, Senior Vice President and Chief Marketing Officer, Harley-Davidson Motor Company.

– Se on osoitus yksilöllisyydestä ja ikonisesta tyylistä, joka vain sattuu olemaan täynnä sähköä. Project LiveWire on meiltä rohkea kannanotto sekä moottoripyörävalmistajana että brändinä.

Sähkömoottoripyörä tarjoaa kokonaisvaltaisen ajoelämyksen renkaita repivällä kiihdytyksellä ja erehtymättömällä uudella äänellä.

– Ääni on tärkeä osa jännitystä, sanoo Richer.

– Kuvittele hävittäjäkone lentotukialuksella. Project LiveWiren ainutlaatuinen ääni on suunniteltu erottumaan polttomoottoreista ja muista markkinoilla olevista sähkömoottoripyöristä.

Harley-Davidsonin suunnitelmat sähkömoottoripyörän saattamisesta kuluttajamarkkinoille riippuvat Project LiveWire Experience -kiertueen aikana saadusta palautteesta.

– Haluamme tarjota parhaan mahdollisen ajokokemuksen, jonka rakentaminen perustuu asiakkailtamme saatuun tärkeään palautteeseen, kertoo Richer.

 

 

Luonnon ympäröimänä ajaminen on yksi parhaista puolista moottoripyöräilyssä, minkä vuoksi kestävä kehitys on olennainen osa Harley-Davidsonin strategiaa.

– Ajoympäristön varjeleminen on tärkeää meille jokaiselle. Project LiveWire on vain yksi niistä toimenpiteistä, joilla pyrimme turvaamaan ja uudistamaan tulevaisuuden moottoripyöräilyä. Yrityksemme on toiminut jo 111 vuotta, ja haluamme ajatella ajoympäristöä tulevien sukupolvien näkökulmasta 111 vuotta eteenpäin, sanoo Levatich.

Uusin numero