Harley-Davidson -plakaatti R.M. Heinolle

Harley-Davidsonin verkostopäällikkö Mikko Summa (oik) luovuttaa H-D -plakaatin R.M. Heinon toimitusjohtaja Raine Heinolle.

R.M. Heinolla vietettiin perjantaina 26. tammikuuta virallisia H-D-avajaisia ja samalla yritykselle luovutettiin H-D-plakaatti osoituksena virallisesta jälleenmyyntiyhteistyöstä.

– Harley-Davidson -plakaatti myönnetään vain jälleenmyyjille, jotka täyttävät joka osa-alueella päämiehen viralliset vaatimukset. Nyt R.M. Heinolle myönnetty plakaatti on vasta toinen Suomessa, sanoi Harley-Davidsonin verkostopäällikkö Mikko Summa ojentaessaan plakaatin R.M. Heinon toimitusjohtaja Raine Heinolle.

Raine Heino

R.M. Heinon Espoon liikkeen yhteydessä toimivan H-D Helsinki -jälleenmyyntipisteen epävirallisia avajaisia vietettiin jo joulukuun puolivälissä mutta nyt liikkeen tilojen remontointi ja muuttaminen H-D:n konseptin mukaiseksi on kokonaan valmis.
– Tämä on ollut opettavainen prosessi ja yhteistyö päämiehen kanssa on ollut koko ajan hyvää, toteaa Raine Heino.

Sekä joulukuinen avajaispäivä että nyt vietetyt viralliset avajaiset vetivät hyvin väkeä paikalle ja näyttää siltä, että Harrikka-väki on ottanut uuden jälleenmyyjän hyvin vastaan. H-D Helsingin nykyinen sijainti Espoon puolella palvelee asiakkaita sikäli hyvin, että vaihtelevat koeajoreitit alkavat heti liikkeen pihalta.
– Hyvä ja monipuolinen koeajoreitti on esimerkiksi ajaa tästä Kalajärveltä ensi Lahnukseen ja siitä vaihtelevia mutkateitä pitkin Klaukkalaan, josta voi jatkaa moottoritietä pitkin Kehäkolmoselle ja kehän ja Vihdintien kautta takaisin meille. Eikä aikaa kulu kuin puolisen tuntia, sanoo Heino.

Vaikka ajokelit antavat vielä odottaa itseään, niin Heinon mukaan jo nyt kannattaa poiketa paikalle joko moottoripyörä- tai ajovarustekaupoille.
– Keväällä kun ajokausi alkaa ja aurinko paistaa, niin silloin on varmasti ruuhkaa liikkeessä. Nopeammin saa palvelua kun tulee sitä ennen ostoksille. Myös vaihtopyörävalikoima on nyt hyvä, kun uusia pyöriä on jo myyty ja niihin tulleita vaihtopyöriä saatu tänne riviin, toteaa Raine Heino.

Moottoripyöräalan tulevaisuudesta moottoripyöräkauppias toteaa, että keskustelu ajokortin saamisen helpottamisesta on oikeansuuntainen ja lisäksi mahdollisuus suorittaa MP-kortin teoriaosuus veloituksetta MP18-messuilla ja suuri kiinnostus siihen osoittaa, että moottoripyöräily harrastuksena kiinnostaa ihmisiä.

Koko Espoon liikkeen henkilöstö osallistui virallisten avajaisten yhteydessä H-D -plakaatin luovutukseen.

Uusin numero