Harjukuvien racingkalenteri 2023 – Kansainvälisempi ja monipuolisempi

Erno Kostamo on juuri nyt ajankohtainen kuljettaja, odotteleehan hän jo Macaossa pääsyä huimalle katuradalle.

Isänpäivälahjaksi, joululahjaksi tai muuten vaan omalle seinälle koristeeksi ja käyttöön.

Harjukuvien seinäkalenteri on ilmestynyt aiemmin kaksi kertaa ja silloin kuvat ovat olleet Circuit Racingin SM-sarjasta. Vuoden 2023 kalenterissa on kuvia Circuit Racingin lisäksi jääradan SM-sarjasta, Imatranajosta ja Moto GP:stä. ”Olemme kiertäneet Circuit Racingin SM-sarjan lisäksi useana vuonna myös jääradan SM-kilpailuissa ja siellä on paljon samoja kuskeja kuin kesällä asvaltilla, joten ajattelimme lisätä talvisia kuvia jääradalta Oriveden viime talven kisasta. Lisäksi tänä vuonna tuli mahdollisuus kuvata Moto GP:n Barcelonan kilpailua ja Imatranajoa, niin myös niistä päätettiin ottaa kalenteriin jokunen kuva”, kertoo Juha Harju.

Tammikuun kuva on ajankohtaan sopiva
…samoin lokakuun.

Kalenterin hinta on 17€ ja postimaksu on 4,20€ (kotimaa, yhden kalenterin tilaus). Lisätiedot ja tilaukset: harjukuva at gmail.com

Kalenterin tekijät ovat lauantaina 12.11. Espoossa Frank Nymanilla myymässä kalentereita kello 10.00-14.00. Osoite on Palomiehentie 8. Frankilla maksuvälineet ovat Mobilepay ja käteinen. Jos haluat vauhdikkaan kalenterin, niin ei muuta kuin ostamaan!

Uusin numero