Hanxin kevät on täynnä uutuuksia

Hanxin osastolta löytyvät Monna ja Kyllikki Raatikainen ovat yhtä hymyä. Messut ovat sujuneet mainiosti, ja asiakkaita on riittänyt.

– Fiilis on tosi hyvä. Asiakkaita on riittänyt ja tuotteet ovat kiinnostaneet, iloitsee Monna Raatikainen. Hänen mukaansa messuille mukaan otetut erikosvärit ja eri pituiset housut ovat tehneet hyvin kauppansa.

Uutuustuotteitakin löytyy. Erityisen suosituksi on noussut kuvaavalla työnimellä Mantsatakki kulkeva rotsi.

– Tällaista takkia on kysytty jo pitkään, Kyllikki Raatikainen kertoo. Pintakankas on vettähylkivää materiaalia ja takki on suunniteltu suojapaiden kanssa käytettäväksi. Kauluksen alle mahtuu myös niskasuoja. Takissa on tuuletukset ja hihat ovat irrotettavissa.

Toinen kiinnostusta herättävä tuote on kuumille keleille tarkoitettu verkkotakki.

– Kuuman kelin rotsi esiteltiin jo viime vuonna, mutta sitä on osattu kysyä vasta tänä vuonna. Asiaan varmasti vaikuttaa myös viime vuoden kuuma kesä, Kyllikki Raatikainen toteaa.

Tälle vuodelle Hanxilla on tehty rohkea veto, ja takeista on otettu varastoon värikkäät mallit ja mustia saa tilauksesta.

– Ja erityisesti naisille on tulossa uusia malleja, joita teemme pieninä sarjoina, joten mallisto elää jatkuvasti. Samoin teemme hanskavalikoiman kanssa, uutuuksia tulee pitkin kautta, Monna Raatikainen kertoo.

Uutta on myös Helsingin ja Riihimäen myymälän yhdistäminen Nurmijärvelle. Uusi myymälä avataan Myllykukkoon maaliskuun aikana.

– Uusi myymälä sijaitsee kolmostien varressa, joten sinne on helppo tulla. Myös asiakkaat, joiden kanssa olemme asiasta puhuneet, ovat olleet samaa mieltä ja tuleva Nurmijärven myymälä on otettu ilolla vastaan, Monna Raatikainen toteaa.

Uusin numero