Hänni vai Kainulainen Päivärinnan ”purkkiin” Rijekan radalla?

Sarjakakkosena kisaan starttaavalla Päivärinnalla on kilpailun suhteen selkeä tavoite.

– Tarkoitus on voittaa, mutta helppoa se ei tule olemaan, toteaa keravalainen.

– Viime vuonna meillä oli Rijekassa suuria vaikeuksia renkaiden kanssa. Kokeiltiin nyt keväällä kisatauon aikana uutta rengastusta ja uskomme sen olevan lääkkeen ongelmaan. Se selvinnee perjantain vapaissa treeneissä, arvelee Päivärinta, jonka kilpailua varjostaa pieni pilvi.

– Adolfin kisakunto on vielä arvoitus. Oli miten oli, mukana on varahenkilö. Kirsi Kainulaisella on lisenssi ja mimmi astuu pulkkaan, mikäli Aatu ei ole iskussa, kuvailee Päivärinta B-suunnitelmaa viitaten purkkiorja Hännin viime syksyiseen loukkaantumiseen ja sitä seuranneeseen pitkään toipumisjaksoon.

MM-sarja kattaa kahdeksan osakilpailua. Rijekan radalla on parhaille tarjolla 50 MM-pistettä, sillä viikonloppuna ajetaan kaksi erillistä kilpailua.

Lauantai-iltana sivuvaunuille on tarjolla 10 kierroksen mittainen sprintti-kisa ja sunnuntaina 18 kierroksen Gold Race.

MM-kärki vaihtoi purkkiorjaa

Saksalainen Jörg Steinhausen johtaa sarjaa Aragonin radalla Espanjassa ajetun avauskisan voiton tuomilla 25 pisteellään.

Steinhausen tosin pisti MM-avauksessa mukana olleen ranskalaisen purkkiorjansa vaihtoon Britannian sarjan osakilpailun jälkeen. Kemia ei synkannut ja Cregory Cluze sai tehdä tilaa britti Ashley Hawes’ille.

Päivärinta on sarjassa toisena saldonaan 20 pinnaa ja britannialainen veljespari Tom ja Brn Birchall kolmantena 16 pisteellään.

MM-sarjan toinen suomalaispari Petri Makkula-Timo Karttiala sijoittui Aragonissa yhdeksänneksi.

Uusin numero