Halvarssons- ja Lindstrands-tuotemerkit Duellin omistukseen

Kuva: Ulf Palm.

Halvarssons ja Lindstrands siirtyvät joulukuun alussa Duell Bike-Centerin omistukseen.

Laadukkaita moottoripyöräilyyn sekä moottorikelkkailuun erityisesti suunniteltuja ajovaatteita valmistavat ruotsalaiset Halvarssons ja Lindstrands tuotemerkit siirtyvät suomalaisomistukseen 1.12.2019 lähtien. Duellin ja Jofaman välinen kauppa siirtää suomalaiseen omistukseen liikemerkkien lisäksi tuotekehityksen, myyntihenkilöstön sekä nykyisten tuotteiden varastot.

Halvarssons- ja Lindstrands-tuotemerkeillä on valmistettu moottoripyöräilyyn tarkoitettuja monipuolisia ajovaatteita jo 70 vuoden ajan. Halvarssons suunnittelee ja valmistaa Skandinaaviseen ilmastoon tarkoitettuja klassisia ja erittäin kestäviä sekä turvallisia moottoripyörävaatteita. Halvarssons on laajentanut muutaman viime vuoden aikana valikoimaansa myös moottorikelkkailuun suunniteltuihin trendikkäisiin ajovaatteisiin sekä varusteisiin.

1950-luvulla moottoripyöräkenkien valmistajana aloittanut Lindstrands valmistaa nykyään ajovaatteita käyttäjilleen, jotka haluavat erottua sekä nauttia elämässään seikkailusta. Laajan tuotevalikoiman ja nykyaikaisten ominaisuuksien avulla Lindstrandsin tuotteet ovat nousseet varsinkin enduroajajien suosikeiksi.

Vuosisadan käsityötaito yhdistettynä korkeaan tekniikkaan on tuonut Halvarssons- ja Lindstrands-tuotemerkkien käyttäjiksi useiden maiden poliisivoimien lisäksi myös paljon muita ammattimaisia käyttäjiä, jotka edellyttävät päivittäin käyttämiltään ajovarusteilta mukavuuden lisäksi turvallisuutta ja kestävyyttä.

– Meillä on ilo ottaa mukaan perheeseemme korkeasta laadustaan tunnetun legendaariset ruotsalaiset tuotebrändit. Duell asettuu jatkossa tuttuun maailmaan hieman erilaisesta näkökulmasta kun tulemme toimimaan markkinoilla myös moottoripyörä -ja moottorikelkkavaatteiden valmistajana Halvarssons- ja Lindstrands-tuotemerkkiemme alla. Tulemme myös jatkamaan Jofaman viitoittamaa tietä hakien näille merkeille tulevaisuudessa uutta kasvua ja tunnettuutta, kommentoi Duell Bike-Center Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Ämmälä.

Uusin numero