Haluatko avustajaksi MP-messuille? – Mukaan videolle ja kolmen päivän lippu messuille

Joona Vatanen
Tämän vuoden messuilla suomalainen stunttaaminen viedään seuraavalle tasolle kun PROride stunt show ottaa messujen koeajohallin asvaltin haltuun ja uhraa muutamat takarenkaat hyvään tarkoitukseen.

Ensimmäistä kertaa ikinä on saatu kaikki Suomen parhaat stunt-ajajat samaan showhun ja PROride stunttiporukka kuvaakin messujen sulkeuduttua Lauantaina 2.2. koeajohallissa seuraavan eeppisen stunttivideonsa ja tähän he tarvitsevat 50 avustajaa.

Kaikkien hakijoiden joukousta arvotaan 50 avustajaa ja kukin valituista saa:

– 3-päivän lipun MP-messuille
– 24MX T-paidan muistoksi
– Nimensä videon lopputeksteihin

Avustajien ainoana velvoitteena on olla paikalla Helsingin messukeskuksella koeajohallissa Lauantaina 2.2. 17:00 – 20:00, he toimivat videolla yleisönä eli suuria näyttelijän lahjoja ei vaadita, pelkkä rakkaus ja kiinnostus lajiin riittää. Pääset siis viettämään vaikka koko viikonlopun messuilla ja sitten kaiken kruunuksi lauantai-iltana osaksi suurta suomalaista stunt-videota.

Laita siis pikimmiten nimesi, ikäsi & IG, FB tai Snapchat tunnuksesi (vaihtoehtoisesti myös puhelinnnumero) sähköpostilla osoitteeseen:

24mx@mail.com

Messuilla ajettavan shown lisäksi sinulla on siis mahdollisuus päästä seuraamaan todella läheltä Suomen parhaita stuntkuskeja ja saat nimesi vielä eeppisen videon lopputeksteihin.

Kaikki mukaan MP-messuille, PROride stunt show:ta et näe missään muualla!

Uusin numero