Gresini mustissa MotoGP-luokkaan

Musta on pääväri tiimin molempien kuljettajien, eli Alvaro Bautistan ja Michele Pirron pyörissä. Bautista kilpailee Honda RC213V-prototyyppipyörällä ja Pirro puolestaan CRT-sääntöjen mukaisella FTR-Hondalla, jota vauhdittaa Ten Katelta tuleva CBR1000RR-moottori.

– Tämä merkitsee minulle uuden seikkailun alkua. Kaikki vaikuttaa hyvältä ja olen tyytyväinen Sepangin testeissä saavuttamiimme tuloksiin. Työ viimeistellään testien osalta ensi viikolla Jerezissä, kertoo kaksi edellistä kautta Suzukilla kilpaillut Bautista.

Suzukia ei enää alkavalla kaudella kuninkuusluokassa nähdä. Suzukin paluu – ainakin muutamien osakilpailujen merkeissä – saattaa olla kuitenkin totta jo ensi kaudella.

Moto2-luokan kauden 2011 viimeisen osakilpailun Valenciassa voittanut Pirro ei sen sijaan ole ajanut uudella pyörällään vielä metriäkään. Hän näki sen vasta ensimmäisen kerran Milanossa järjestetyssä Gresini-tiimin prensentaatiotilaisuudessa.

– Vihdoinkin! Onhan se kaunis ja tuskin maltan odottaa pääseväni ajamaan sillä Jerezin testeissä, pudotteli Pirro.

Gresini kilpailee MotoGP-sarjan kaikissa kolmessa luokassa. Moto2-luokassa tiimin riveissä ajavat Gino Rea ja Ratthapark Wilaroit. Moto3:ssa Gresinin kuljettaja on Niccolo Antonelli.

Pääsponsorina jatkaa San Carlo, joka on tehnyt Gresinin kanssa yhteistyötä jo kaudesta 2008 lähtien.

– Halusimme jatkaa Marconkin (Simoncelli) nimissä, muotoili San Carlon toimitusjohtaja Alberto Vitaloni.

Uusin numero