Grand Tour: Multistrada V4 S kaikilla herkuilla

Toinen Ducatin esittelemistä vuoden 2024 uutuuksista on Multistrada V4 S Grand Tour.

Ducatin mukaan uusi Multistrada V4 S Grand Tour on tarkoitettu niille, jotka haluavat ”taittaa pitkiä matkoja ensimmäisessä luokassa”. Kyseessä on täysin varusteltu malli, joka on valmis niin pitkille kuin lyhyillekin matkoille.

Mallin perusta on Multistrada V4 S, jonka kanssa se jakaa tekniikan, elektroniikan ja rengaskoot. Uutta ovat ulkoasu ja joukko matkailu- ja mukavuuslisäominaisuuksia. GT erottuu muista malleista erikoisvärillä, katteen yksityiskohdissa on harmaita, mustia ja punaisia ​​korostuksia. Toinen uudistus on mukavampi matkustajan istuin sekä kuljettajan ja matkustajan satuloiden kuvioidut päälliset.

Mallissa on vakiona 60-litrainen laukkusarja, joka sopii väritykseltään pyörään. Kuormaamista helpottaa keskiseisontatuki. Mukavuutta parantavat myös kuljettajan ja matkustajan istuinlämmitys sekä kahvalämmitys. Mielenkiintoisesti ohjaustanko kiinnitetään yläkolmioon kiinteästi, eli vaimenninkumeja ei ole. Tämän kerrotaan tarjoavan suorempaa ajotuntumaa.    

Takahaarukassa ja takarungossa on lämpösuojat, lisäksi jalkojen suljettavat tuuletusaukot auttavat hallitsemaan lämpötilaa. Myös matkapuhelimen säilytyslokero on tuuletettu, jotta laite ei ylikuumenisi latauksen aikana.

Uutta ovat myös Minimun Preload -asetus, joka pienentää esijännitystä pysähdyttäessä madaltaen istuinkorkeutta sekä Easy Lift -toiminto, joka avaa vaimennukset ja laskee moottoripyörää sytytysvirta kytkettäessä, mikä helpottaa pyörän nostamista sivutuelta. Kun moottori käynnistetään ja pyörällä ajetaan, järjestelmä palauttaa jousituksen säädöt valitun ajotilan mukaisiksi.

Uusin numero