Garage Kings Suomi alkaa toukokuussa

Garage Kings Suomi seuraa kolmen rakennusprojektin valmistumista toukokuun alusta alkaen. Kuva: Discovery Finland.

Maamme etevimpiä prätkän- ja autonrakentajia esittelevä Garage Kings Suomi käynnistyy Dplay-suoratoistopalvelussa 4. toukokuuta.

Toukokuun alussa Dplayssa käynnistyvä Garage Kings Suomi seuraa kolmen auto- ja moottoripyöräprojektin valmistumista. Jokaisella rakentajalla on yksi tavoite: saada oma menopelinsä täydelliseen kuntoon.

Dplayn Garage Kings Suomi -sarjassa moottoriöljynkatkuiset autotallit yhdistyvät pikkutarkkaan suunnitteluun ja äärimmäiseen koristeellisuuteen. Garage Kings Suomi seuraa talven aikana kolmen kansainvälistäkin huomiota herättäneen auto- ja moottoripyöräprojektin valmistumista.

Persoonallisista moottoripyöristään tunnettu Samuel Heikkinen, kustom-autoja ammatikseen rakentava Timo Hersti sekä aina uusista autoprojekteista innostuva Joni Hytti tiimeineen avaavat talliensa ovet vain muutamia kuukausia ennen kuin ajoneuvojen pitää olla valmiina.

12 jaksoa käsittävä Garage Kings Suomi alkaa Dplay-suoratoistopalvelussa 4. toukokuuta 2020. Ohjelman Discoverylle tuottaa Moskito Television Oy.

Ohjelman tähdet:

Samuel Heikkinen
Prätkämiehen käsissä rakentuu uuteen kuosiin vuoden -57 Harley Davidson Panhead. Pikkupoikana polkupyörien fiksailusta alkanut intohimo pyörien rakentamiseen on tehnyt miehestä taitavan ja arvostetun käsityöläisen. Vaatimustasoaan osaamisen myötä kasvattanut rakentaja on tunnettu vastavirtaan uivasta tyylistään, joka tunnistetaan alan harrastajien keskuudessa. ”Moottori on pyörän sielu”, toteaa Heikkinen tallissaan, josta löytyy kaikki tarvittava pyörän rakentamiseen. Ja jos jotain sattuisi puuttumaan, Samuel tekee sen itse.

Timo Hersti
Omaa autopajaa pyörittävä tuusulalainen kustomoi ensimmäisen autonsa jo pikkupoikana. Tyyli oli jo silloin selvillä: ensimmäisenä madaltuu katto.

Pitkän linjan autoharrastaja on kokeillut kiihdytysautoiluakin, mutta nauttii nykyään enimmäkseen rauhallisemmasta kruisailusta. Alla on aina amerikkalainen auto, jossa tärkeintä on V8, ääni, muodot – sekä tietenkin kromi ja muut kiiltävät osat. Ulkomaillakin tunnustusta saaneen Herstin tallissa laitetaan -38 Buickia ajo- ja esittelykuntoon kolmen miehen voimalla.

Joni Hytti
Isältä perityn innostuksen ja taidon myötä ”Jon Garagen” kotitallissa syntyy jos jonkinlaisia ajopelejä. Joka vuosi American Car Show’ssa nähdään ainakin yksi uusi ajoneuvo, tänä vuonna useampikin. Jonin kanssa autoja rakentaa ja tuunaa neljän hengen tiimi, joka on välillä helisemässä tämän vilkasluonteisen ideapankin kanssa. ”Sanovat, että ihmiset, joilla on Chevrolet 454 SS pick-up, ovat keskimäärin onnellisempia”, perustelee ikuinen optimisti tämän vuoden pääprojektinsa.

Uusin numero