Franco Morbidelli: ”Nyt on otettava askel eteenpäin pyörän kanssa”

Molemmat jäivät Austinissa viimeksi pisteittä. Morbidelli on kerännyt kauden kolmesta kilpailusta kuusi pistettä, Lüthi on yhä nollilla. 

”Austinin vaikean kilpailun jälkeen meille on tärkeää saada Jerezissä takaisin itseluottamustamme. Se on rata, jolla olemme testanneet ennenkin, meillä on sieltä enemmän dataa ja kokemusta kuin Austinista ja Argentiinasta”, Morbidelli kertoi.

Austinissa Lüthi oli 18:s, Morbidelli vasta 21:s.

”Tiedämme, että Jerez on rata, missä moottorin voiman kontrollointi nousee isoon rooliin. Samoin tärkeää on pyörän tasapaino ja suuntaus, että vältämme sutimisen mutkista ulos ajettaessa. Meidän pitää pystyä ottamaan pyörän suhteen askel eteenpäin, se on ehdoton tavoitteemme Jerezissä”, hallitseva Moto2-maailmanmestari sanoi.

Lüthi missasi Jerezin testin marraskuussa loukkaantumisen takia, mutta uskoo hyötyvänsä tiimin kokemuksesta ja datasta.

”On hienoa päästä taas ajamaan Euroopassa ja Jerezissä. Harmi toki, että en päässyt siellä marraskuussa testaamaan, mutta onneksi tiimini oli siellä. Tiimini johtajalla Gilles Bigotilla on kokemusta, miten Honda RC213V Jerezissä toimii. Uskon ja toivon, että pääsemme aloittamaan viikonlopun paremmalta tasolta kuin aiemmin”, Lüthi sanoo.

”Austinissa emme löytäneet oikeastaan mitään parannuksia pyörään perjantain ja lauantain aikana, nyt siihen on pystyttävä. Tavoite on saada joka päivä pyörää hiukan paremmaksi ja ottaa MM-pisteitä.”
 

Uusin numero