FMX Gladiator Games saapuu Suomeen

Maailmalla mainetta niittänyt FMX Gladiator Games -freestyleshow nähdään toukokuussa ensi kertaa Suomessa, kun superauto- ja moottoripyöräelämyksien tuottajana tunnettu D1 Ultimate-GT tuo gladiaattorit Hartwall Areenalle.

Esityksessä maailman kuuluisimmat freestyle-motocrosskuskit näyttävät taitojaan uskomattomilla ja vaarallisillakin tempuillaan.

– Freestyle-tyylin mukaisesti vain hallin katto on temppujen rajana. Eli areenalla tullaan todistamaan tandemhyppyjä ja useita vaarallisia temppuja, joita ei ole Suomessa aikaisemmin nähty. Luvassa on show, joka varmasti sykähdyttää jokaista, D1 Ultimate-GT:n yritystapahtumapäällikkö Harri Hämäläinen kertoo.

Show koostuu 12 freestyle-motocrosspyörästä, lumikelkoista sekä stunt-autosta, jotka kaikkikisaavat keskenään parhaasta ja näyttävimmästä hyppy-yhdistelmästä.

Kuskeina nähdään maailman kuuluisimpia ajajia ja moninkertaisia mestareita kuten Australian Robbie Maddison, joka pitää halussaan muun muassa maailmanennätystä pisimmästä hypystä motocross-pyörällä, X Games -mestari Ruotsin Daniel Bodin, Red Bull X-Fighters tähdet Espanjan Maikel Melero sekä USA:n Mike Mason ja freestyle motocrossin hallitseva maailmanmestari Ranskan David Rinaldo.

Kaiken kaikkiaan Suomeen saapuu MX-tähtiä kahdeksasta eri maasta.

FMX Gladiator Games, Helsinki, Hartwall Areena 24. toukokuuta. Liput myynnissä Lippupisteessä. Perhe- ja ryhmälippuja hyville paikoille vielä saatavilla. Päiväesitys alkaa klo 13.00 ja iltaesitys klo 19.00.

FMX Gladiator Games -kuljettajat:
Robbie Maddison (AUS)
Daniel Bodin (SWE)
Maikel Melero (SPA)
Mike Mason (USA)
Libor Podmol (CZ)
Petr Pilat (CZ)
Matej Cesak (CZ)
Rob Adelberg (AUS)
Joel Brown (AUS)
Steve Sommerfeld (AUS)
Marcin Lukaszczyk (POL)
Fredrik Berggren (SWE)
David Rinaldo (FRA)
Stian Pedersen (NOR)
Jimmy Blaze (USA)

 

Uusin numero