Finnish Talent Racingin tavoitteet korkealla Circuit Racingin SM-avauksessa

Finnish Talent Racingin kuljettajat Teemu Welander (vas), Peetu Paavilainen ja Juho Kantola miettivät yhdessä Kemoran radan parhaita ajolinjoja ja ohituspaikkoja.


Finnish Talent Racingin kuljettajista erityisesti Peetu Paavilaisella on edessään kiireinen viikonloppu, sillä Superstock 600 -luokan lisäksi hän kilpailee myös sivuvaunuluokassa Markku Artiolan purkkiorjana.

Uutena tiiminä Suomen ratamoottoripyöräilyssä aloittavan Finnish Talent Racingin kilpailukausi starttaa 27.6.2020 Kemorassa. 

-Olemme uusi tiimi ja kauden myöhäinen aloitus sopii meille erinomaisesti, olemme päässeet testaamaan ja kehittämään tiimin toimintaa useammalla viikonlopun mittaisella testillä ja kaikki pitäisi olla valmista. Edessä on poikkeuksellinen viikonloppu epidemian, rajoitusten ja tiukennetun aikataulun vuoksi. Kaikki soolopyörien aika-ajot ja kilpailut on siirretty pidettäväksi sunnuntaiksi ja tämä tuo haasteita uudelle tiimille sekä kuljettajille. Meillä on kuskeja molemmissa SM-luokissa –  Superbike 1000 ja Superstock 600 – ja näin tiukassa aikataulussa ei ole varaa virheisiin, kertoo tiimin toiminnasta vastaava Petri Paavilainen.

Kuljettajista Teemu Welander (nro 47) kilpailee Superbike 1000 -luokassa. Teemu on SM-luokassa ensikertalainen, mutta hyvien esitysten myötä tavoite on asetettu kymmenen parhaan joukkoon.

Juho Kantola (nro 36) on niin ikään ensikertalainen Superstock 600 -luokassa. Juho on omaksunut isomman pyörän nopeasti ja tavoite on olla maalissa kympin sakissa.

Peetu Paavilainen (nro 12) ajaa toista kauttaan Superstock 600 -luokassa. Peetulla on hyvät mahdollisuudet ajaa jopa voitosta, mutta kärkipaikat tarvitsevat kivenkovassa luokassa aivan nappisuorituksen niin tiimiltä kuin kuljettajaltakin. Peetulla on edessä kiireinen viikonloppu, sillä hän avaa kautensa jo lauantaina osallistumalla sivuvaunujen kilpailuun Markku Artiolan purkkiorjana (matkustaja), kaksikon kilpailunumero on 38.

Osakilpailu: 1 / 4

Järjestävä seura: West Coast Racing Club Ry

Moottorirata: Kemoran moottorirata, Kemorantie 161, 69750 Veteli

Kilpailuviikonlopun aikataulu:

pe: vapaat harjoitukset

la: vapaat harjoitukset sekä sivuvaunujen aika-ajot ja kilpailut

su: soolopyöräluokkien aika-ajot ja kilpailulähdöt

Kemoran kisaviikonlopun aikataulu

Lisätiedot:

https://www.roadracingsm.fi/

Finnish Talent Racingin kotisivu: Finnish Talent Racing

Finnish Talent Racing Facebookissa: https://www.facebook.com/Finnishtalentteam

Lipunmyynti: Liput Kemoran osakilpailuun

Road racingin SM-sarja

Ratamoottoripyöräilyn Circuit Racing SM-sarjassa jaetaan Suomen mestaruudet kahdessa luokassa: Superbike (1000 cc) ja Superstock (600 cc). Suomen-Cup mestaruudet: MiniGp, Sivuvaunut ja Supersport 300 (300cc). Kilpailuviikonloppuina ajetaan lisäksi seuraavissa kansallisissa luokissa: Jokamiesluokka, FinMoto3 (250cc) ja Retro Superbike

Mestaruudet ratkotaan neljänä kilpailuviikonloppuna, joissa kussakin ajetaan kaksi kilpailulähtöä. Kilpailut ajetaan seuraavan aikataulun mukaisesti:

27.-28.6. Kemora (Veteli, www.kemora.fi)

1.-2.8. Alastaro (Virttaa, Loimaa, www.alastarocircuit.fi)

15.-16.8. Motopark (Virtasalmi, www.motopark.fi)

19.-20.9. Auto24Ring (Pärnu, Viro, www.auto24ring.ee)

Uusin numero