Ferris ja Tiainen hyvissä asetelmissa Ranskassa

Asetelmat huomiseen starttiin ovat Ferriksellä erittäin hyvät ja Tiaisellakin kohtuulliset, joskin sää voi pelata isoa roolia kilpailupäivänä.

– Rata oli teknisyytensä vuoksi Santulle haastava ja ajo sen myötä jäykkää, mutta hän sai ajettua kuitenkin ehjän erän tänään. Dean sai kohtalaisesta startista huolimatta hyvän vireen päälle ja pystyi taistelemaan itselleen hyvät lähtökohdat itse kilpailuun, kommentoi tiimipäällikkö Kari Tiainen karsintaerää.

– Ajo tuntui hyvältä, vaikkakaan startti ei ollut hyvä. Sain ensimmäisien kierrosten aikana kirittyä itseni 11:nneksi ja taistelin sijasta loppuun asti, enkä päästänyt takaa tulevia ohi. Olen tyytyväinen ajooni ja sijoitus antaa hyvät lähtökohdat huomiseen kisaan, tyytyväinen Ferris kertasi.

Karsintaerä ajettiin helteisissä oloissa, mikä piti saviradan kovana. Tilanne voi kuitenkin olla toinen huomenna.

– Ensi yöksi sääennuste lupailee sadekuuroja, jotka saattavat jatkua pitkin huomista päivää. Sade voi tuoda omalta osaltaan yllätyskertoimia, kuten viime viikonloppuna Brasiliassa nähtiin, kertoi Kari Tiainen.

MX1-luokan karsintaerän voitti Christophe Pourcel (Kawasaki), toiseksi sijoittui Gautier Paulin (Kawasaki) ja kolmanneksi oli Clement Desalle (Suzuki).

Tulokset:
http://www.motocrossmx1.com/reslists.aspx

Uusin numero