Felix Nässin kilpailukauden alkaminen Espanjassa on vahvistettu

Neljä kuukautta myöhässä, mutta ESBK-sarja alkaa lopultakin.

Ratamoottoripyöräilyn ESBK-sarjan alkaa kilpailuilla Navarran radalla pohjois-Espanjassa 25. ja 26. heinäkuuta. Seuraavat kilpailut ovat Katoloniassa Barcelonan radalla 1. ja 2. elokuuta. Koronan johdosta Espanjan mestaruussarjan alku on viivästynyt lähes neljä kuukautta, mutta pääsee vihdoin alkamaan, toki korona voi vieläkin tehdä yllätyksiä. STK600-luokan Suomenmestari Felix Nässi ajaa Yamahalla Almerialaisessa MDR Spain Circuits Group tiimissä Supersport 600 -luokassa. Felix on asunut koko alku vuoden Espanjassa ja harjoittelu on ollut välillä hankalaa liikkumisrajoitusten johdosta. Nyt harjoittelu on jo saatu täyteen vauhtiin, kiitos tiimin omistajan Juan Diazin tekemän kovan työn monissa erikoisjärjestelyissä.

Ensimmäiset testit Almerian Andalucia radalla menivät hyvin ja ennen ensimmäistä kilpailua ehditään testata vielä runsaasti lisää. Ajoharjoittelun alkaminen on tuonut harjoitteluun mukavasti lisää potkua.

– Vieläkin täällä on rajoituksia ja aivan normaalia ei elämä vielä ole, mutta nyt kun kilpailukauden alku on vahvistettu niin se kohottaa mieliä koko tiimissä, kertoi Nässi. 

Uusin numero