Felix Nässi Yamahalla Superstock600 Luokkaan

Nuori ja lahjakas ratamoottoripyöräilijä lähtee SM-kauteen erittäin kilpailukykyisellä Yamaha YZF-R6 pyörällä. Nuoresta iästään huolimatta Felix on jo kokenut kilpakuljettaja. Kauden 2014 moto3-luokan Suomen-, pohjoismaiden- sekä Ruotsin mestaruudet voittanut kuljettaja osaa taatusti viedä isompaakin pyörää.

Jani Rättö on tyytyväinen saadessaan nuoren ja nopean kuljettajan tiimin. Keväällä yritetään saada mahdollisimman paljon testejä alle, joten uskon Felixin olevan jo alkukaudesta mukana kärkikamppailuissa. Pienempiä pyöriä Felix on vienyt menestyksekkäästi, joten en näe mitään syytä, miksei tulos olisi samaa luokkaa myös Stockeissa. Jos kausi menee suunnitellusti lähdemme SM-kauden jälkeen vielä mittaamaan vauhtia joko IDM- tai BSB-sarjan kilpailuun Rättö toteaa.

-Olen tosi tyytyväinen sopimukseen. Janin kokemus STK600-luokasta tulee olemaan suureksi avuksi, kun uuden luokan metkuja opetellaan. Ei tarvitse kaikkea kokeilla vaikeimman kautta Felix kuvailee fiiliksiään.

Teamin kausi starttaa virallisesti Motoparkin endurance kisalla 13.5 ja ensimmäinen SM-startti on Botniaringillä 26.-28.5.2017

Parhaillaan kauden etenemistä voi seurata RAM Racing Yamahan facebook sivuilla.
 

Uusin numero