Felix Nässi ja Magnus Collin voitokkaina

Nässi lähti pitämään kärkipaikkaa hallussaan kisan alusta asti ja venytti hienokseltaan eroa takana tuleviin kierros kierrokselta. Seuraavista sijoista käytiin ankaraa kamppailua. Aki Valkila oli lopulta hitusen Marko Vuoriota nopeampi, ja tässä järjestyksessä saavuttiin ruutulipulle.

Kilpailu keskeytyi ennen aikojaan pienen sadekuuron vuoksi. Kuskit lähtivät kisaan kuivan kelin renkailla, joten radan kastuessa kisa keskeytettiin. Kärkikolmikon takana B-luokan voiton ja lähdön nelospaikan otti Vertti Takala ja vitospaikalle kiirehti Peter Paloranta. Nippu oli tiivis maaliin saakka ja jännitettä jäi runsaasti myös huomisen kisalähdön varalle.

Superbike-luokka oli kahden kuskin kamppailu. Sadekelin erikoismies Magnus Collin näytti, että ajo kulkee myös kuivalla. Collin säntäsi startista keulaan ja sai kantaansa Jani Rätön. Kaksikko repi eroa kolmosena tulleeseen Toni Torpakkoon samalla, kun kävi kovaa vääntöä johtopaikasta. Rättö tuikkasi Collinista ohi ja muutaman kierroksen ajan näytti karkaavan. Collin ei kuitenkaan lannistunut vaan rutisti lopulta eron kiinni ja viimeisen kierroksen alkaessa painoi ohi Rätöstä ja lähdön voittoon.

Huomena ajetaan toiset kilpalähdöt alkaen kello 13.30. Felix Nässi johtaa pisteissä superstock 600 –luokkaa ja tämän päivän jälkeen superbike-luokan pistekärkeen nousi Jani Rättö.

Uusin numero