Fariolin joukot neljän kullan tavoitteella enduron MM-sarjaan

– Tavoitteemme on voittaa mestaruus kaikissa kolmessa luokassa ja edelleen myös junioreissa. Tavoite on ehdottomasti toteutettavissa näin laadukkaalla tiimillä, sanoo Farioli.

KTM:n kilpailutoimintaa johtava Pit Beirer liikkuu samoilla linjoilla Fariolin kanssa.

– Meillä on erinomainen koostumus kuljettajia, jotka ovat tehneet kovaa työtä valmistautuessaan MM-kauden alkuun. Olemme varmoja siitä, että lukeudumme mestaruuksien tavoittelijoihin kaikissa kolmessa luokassa, Beirer viittaa E1:n, E2:n ja E3:n suuntiin.

Remes lähtee kirkastamaan enduro 1-luokassa viime vuoden MM-hopeaansa, jonka hän ajoi Husqvarnan Juha Salmisen takana ja tämän tiimikaverin Matti Seistolan edessä

Remeksen uutena KTM-tiimikaverina sarjan pienimmässä luokassa kilpailee viime kaudella E2:n mestaruuden Husqvarnalla voittanut ranskalainen Antoine Meo. Meolla on plakkarissaan mestaruus myös E1:stä vuodelta 2010.

– Remes ajoi varsin positiivisen kauden 2011. Hän oli henkilökohtaisen MM-sarjan lisäksi erinomainen myös Suomen voittamassa ISDE:ssa, Farioli kehuu Sixin nopeinta kuljettajaa.

Aubertilla ja Knightilla on
paljon hampaankolossa

Enduro 2-luokassa tiimipäällikkö Fariolin asettamaa kunnianhimoista tavoitetta lähtevät toteuttamaan viime kaudella loukkaantumisista kärsinyt ranskalainen Johnny Aubert ja espanjalainen Cristobal Guerrero.

Sarjan suurimmassa, eli 3-luokassa KTM:n kaksikon muodostavat britti David Knight ja ranskalainen Christophe Nambotin.

Kolminkertaiselle maailmanmestarille Knightille jäi kaudesta 2011 Aubertin tavoin paljon hampaankoloon. Viimeksi vuonna 2010 kultaa huuhtoneen Knightin mahdollisuudet murenivat viime kaudella kahteen lonkkaleikkaukseen.

– Knight on toipunut täysin leikkauksista ja hän on valmis. Siitä kertoo myös hänen alkukauden vauhtinsa brittisarjassa, painottaa Farioli.

Fariolin tiimillä on tältä vuodelta plakkarissaan jo yksi mestaruus, kun puolalaiskuljettaja Taddy Blazusiak jatkoi vakuuttavaa voittoputkeaan hallienduron MM-sarjassa.

Extreme-kilpailuihin erikoistunut Blazusiak saatetaan nähdä vierailevana tähtenä myös avotaivaan alla ajettavassa MM-sarjassa.
 

Uusin numero