Fanimatkaa motocrossin MM-maajoukkuekilpailuun ei järjestetä

– Harmi, että ainutlaatuinen matka jää toteutumatta. Ehkä emme saaneet markkinoitua matkaa riittävästi tai se koettiin liian kalliiksi. Tiedän, että MM-maajoukkuekilpailu kiinnostaa monia ja viime vuonna Latviassa oli paikalla kymmeniä suomalaisfaneja, Suomen-maajoukkueen varainhankinnassa ja tiedottamisessa mukana oleva Marko Vihriä kertoo.

– Olimme järjestämässä tämänlaista matkaa ensimmäistä kertaa. Koko projekti oli mielenkiintoinen ja yhteys MatkaVekkaan jäi matkan peruuntumisesta huolimatta positiiviseksi. Ehkä jatkossa toteutaan jokin toinen matka.

MM-maajoukkuekilpailu järjestetään Ranskan Erneessä viikonloppuna 26.-27. syyskuuta ja fanimatka oli määrä toteuttaa perjantaista maanantaihin 25.-28. syyskuuta. Matkalla olisi päässyt seuraamaan motocrossin ”olympialaisia” sekä tapaamaan Suomen maajoukkueen.

Fanimatkapaketti olisi sisältänyt Finnairin suorat reittilennot välillä Helsinki-Pariisi sekä yhteiskuljetukset määränpäässä lentokentän ja hotellin sekä hotellin ja kilpailupaikan välillä.

Pakettiin kuului myös kolmen yön hotellimajoitus kahden hengen huoneessa sekä Suomen maajoukkueen virallinen fani-t-paita. Fanimatkan hinta oli 760 euroa henkilöltä.

Suomi oli viime vuoden MM-maajoukkuekilpailussa 16:s, Ranska voitti mestaruuden.
 

Uusin numero