European Talent Cup: Rico Salmela raivosi 30. lähtöruudusta seitsemänneksi

Rico Salmela #27

-Oli kyllä erikoinen viikonloppu. Ajorytmin ylläpitämisessä oli ongelmia, mutta taistelin ja yritin ottaa kotiin kaikki pisteet mihin rahkeet riittää.

Rico Salmela aloitti European Talent Cupin Jerezin kisaviikonlopun harjoitukset hyvin, vauhti ja fiilis pyörään olivat kunnossa. Aika-ajossa aivan kaikki ei loksahtanut paikalleen, mutta tuloksena kuitenkin kohtuullinen kahdeksas lähtöruutu.

Race 1

-Lähtö meni aikalailla pieleen ja tipuin muutamia sijoja. En meinannut saada millään ajorytmistä kiinni ja jäin nujuamaan sinne keskiryhmään. Loppukisasta pääsin taas vähän mukaan juoneen ja sain taisteltua itseni viidenneksi. Enempään ei vaan kyyti riittänyt tällä kertaa.

Race 2

-Lämppärikierrokselle lähtiessä pyörä sammui gridille. Tiimi sai pelit tulille ja pääsin muiden perään lämppärille, mutta se tarkoitti starttia jonon hänniltä ruudusta 30.Hirveellä raivolla muiden perään, koitin ottaa kaikki pisteet mihin rahkeet riittää ja sain taisteltua itseni seitsemänneksi. Olihan taas kokemus, sain ainakin hyvää treeniä tulevaisuuden taisteluihin.

Ensiviikolla hypätään KTM:n puikkoihin Mugellossa Red Bull MotoGP Rookies Cupin merkeissä, totesi Rico Salmela taistelun tauottua.

Kuvat. Monlau Motul 

Uusin numero