European Talent Cup Barcelona: Salmelalla kierrosta vaille täydellinen viikonloppu

Rico Salmelan European Talent Cupin Barcelonan osakilpailu sujui vauhdikkaasti ja voitto siinsi jo silmissä, kunnes kaikki mureni kilpailun viimeisellä kierroksella.

Koko viikonloppu meni kilpailun viimeistä kierrosta lukuunottamatta mukavasti. Treeneissä kyyti maittoi jo mukavasti. Sain hyvän tuntuman pyörään ja rataan ja tiimi teki loistavaa työtä. Aika-ajossa sain ajettua toiseksi nopeimman ajan, joka oli lähes sekunnin alle rataennätyksen ja vain 0,08 sekuntia paalupaikka-ajasta. 

Race

Sain hyvän startin ja pääsin kärkeen. Karkuun en päässyt, taistelin hetken ryhmässä ja testailin omia vahvuuksiani. Kärkiryhmässä oli muutama aika rohkean ajotyylin omaava kaveri, niin totesin että turvallisempi ajella niiden perässä kisan lopulle. Viimeisellä kierroksella hyödynsin sitten omat paikkani ja aloin nousta podiumin kiilto silmissä ylöspäin. Olinkin jo neljäntenä viimeisen kierroksen puolivälissä, kunnes eräs kuljettaja teki aika hurjan ohitus yrityksen ja vei pari kuskia mennessään minä mukaan lukien.

Siihen päättyi tämä kilpailu. Harmitti aika paljon, koska olin hyvin kiinni tämän sarjan ensimmäisessä voitossa tai ainakin ensimmäiseen hyvään kisaviikonloppuun Barcelonassa. No tämmöstä sattuu joskus. Onneksi ei tullut mitään loukkaantumisia. Nyt alkaa ansaittu kesätauko.

Seuraavaksi jatketaan kuukauden päästä Red Bull Ringillä.

Terveisin Rico 

Uusin numero