Eurobikerin Cardo-edustus laajentuu offroad-kypäräpuhelimiin ja -tarvikkeisiin

Cardon ORV-mallisto on suunniteltu mm. moottorikelkkailuun, offroad-moottoripyöräilyyn ja mönkijöillä ajaville.

Maailman johtavan kommunikaatio- ja kypäräpuhelinlaitteiden valmistajan Cardon kypäräpuhelimien edustus siirtyi Eurobikerille keväästä 2023 lähtien. Nyt Eurobiker laajentaa tuotevalikoimaa myös Cardon offroad-markkinoille tarkoitetuilla kypäräpuhelimilla Cardo ORV (Off-Road Vehicles) -malliston virallisena edustajana ja maahantuojana Suomessa. 

Cardon ORV-mallisto on suunniteltu vartavasten vaativaan käyttöön moottorikelkkailuun, rinnakkainistuttaville ajoneuvoille, off-road moottoripyöräilyyn sekä mönkijöille. ORV-tuotteet tarjoaa kaikille motoristeille riippumatta kulkuneuvostasi markkinoiden johtavaa äänentoistoa, laajan kattauksen kehittyneitä ominaisuuksia, helppokäyttöiset toiminnot sekä suunnittelua joka kestää myös vaativimmat offroad-olosuhteet. 

“Olemme todella innoissamme uuden Cardo offroad -malliston lanseerauksesta. Tämä laajennus tuotevalikoimaamme tarjoaa suomalaisille motoristeille lisää mahdollisuuksia nauttia Cardon huippuluokan teknologiasta kaikkialla. On hienoa tuoda markkinoille laadukkaita tuotteita, jotka vastaavat myös off-road -motoristien tarpeisiin.” kertoo Eurobikerin markkinointivastaava Henrik Luukkonen. 

Cardon ORV-laitteet ovat saatavilla Eurobikerin jälleenmyyjien kautta välittömästi. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjäämme tai tutustu verkkosivuihimme www.eurobiker.fi/eurobiker-jalleenmyyjat/ saadaksesi lisätietoja ja löytääksesi lähimmän jälleenmyyjäsi. 

Uusin numero