Euro Motor Centerille Maakunnallinen Yrittäjäpalkinto

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät on palkinnut oululaisen Euro Motor Center -moottoripyöräliikkeen vuoden 2022 Maakunnallisella Yrittäjäpalkinnolla. 

-Yritys on yksi suurimmista moottoripyöräilyn erikoisliikkeistä ja verkkokaupoista Suomessa. Yritys on lähtenyt liikkeelle vuonna 1994 kaverusten (Heikki Viitala ja Harri Halmetoja) mopoliikkeestä. Yrityksestä on pystytty kehittämään yhteistyössä asiakkaiden erikoistarpeet huomioiva yritys ja erikoiskauppa. Tämä kertoo omistautumisesta ja intohimosta tehdä asioita pitkäjänteisesti, asiakkaita kuunnellen ja laadusta tinkimättä. Kiitosta saa myös henkilökunta omistautumisestaan, perustelee Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien pj Jussi Riikonen valintaa.

Palkinnon vastaanottivat EMC:n Heikki Viitala ja Harri Halmetoja, mutta kiitokset he muistivat jakaa heti kahteen tärkeään osoitteeseen.

-Henkilökuntamme on omistautunutta ja ammattitaitoista, mikä mielestämme on suurin siunaus mitä yritys voi saada. Iso osa täsä palkinnosta kuuluu heille. Toinen iso pala kakusta kuuluu mahtavalle asiakaskunnalle. Kiitos, että olette kulkeneet mukanamme ylä- ja alamäet jo 28 vuoden ajan. Pyritään jatkossakin kehittämään yhdessä muistoja, jotka kantavat sinne kiikkustuoliin saakka.

Euro Motor Center on yli 25 vuoteen ensimmäinen kaupanalan yritys, jolle Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät on kyseisen palkinnon jakanut. 

Euro Motor Center Oy on vuonna 1994 perustettu yritys, yksi maan suurimmista moottoripyöräliikkeistä sekä varusteiden ja tarvikkeiden maahantuojista. Oulun alueella sen edustamia merkkejä ovat mm. Bella-veneet, BMW-moottoripyörät, CFMoto-mönkijät, Drac, Falcon-veneet, Fantic-mopot ja -sähköpyörät, Harley-Davidson, Linder-veneet, Kawasaki, Mercury-perämoottorit, Peugeot, Super Soco ja Suzuki. Lisäksi se maahantuo SYM-skoottereita. Vuoden 2021 liikevaihto oli 9,2 miljoonaan euroa. Vakituisia työntekijöitä on 20 ja sesonkiaikoina yritys työllistää noin 30 henkeä. 

Uusin numero