Euro Motor Center palkittiin koko pohjoismaiden korkeimmasta markkinaosuudesta omalla toimialueellaan

Olemme luonnollisesti ylpeitä tekemästämme työstä ja saadusta tunnustuksesta. EMC on tällä hetkellä vanhin yhtäjaksoisesti Suomessa BMW moottoripyöriä edustanut liike ja ilmeisesti tuo pitkäjänteinen työ palkitsee nyt tekijänsä. EMC on toiminut BMW jälleenmyyjänä yhtäjaksoisesti vuodesta 1998.
 

Moottoripyöräkauppa on lähtenyt viimein piristymään koko maassa ja mp-kokonaisrekisteröinnit ovatkin nousseet n. 10% verrattuna vuoteen 2017 (1-10/2017 vs. 1-10/2018). Tämä on kuitenkin vasta ensimmäinen nousuvuosi sitten vuoden 2008 jolloin Suomessa rekisteröitiin yli 11000 uutta moottoripyörää. Yhtäjaksoinen alamäki on jatkunut siis 10 vuotta ja alan myynti supistui jo alle 3000 kpl viime vuonna. Samalla alan toimijoiden määrä on dramaattisesti pudonnut vieden mennessään myös lukuisia alan työpaikkoja.

Samalla kun autoveroa on laskettu, on moottoripyöristä perittävä autoveron määrä pysynyt samana. Alan mielestä tulisi tämä epäkohta pikaisesti korjata koska kaikkia ajoneuvoryhmiä olisi kohdeltava tasapuolisesti. Esimerkiksi uusien moottoripyörien päästöt ovat merkittävästi alemmat kuin keskimääräiset autojen päästöt.
 

EMC:llä on nähty positiivista kehitystä kuitenkin myös alan vaikeina vuosina ja yhtiön henkilöstömäärä on pysynyt myös vaikeat vuodet samana ja tänä vuonna henkilöstömäärää on jopa lisätty. Lisäksi yhtiö rakentaa uutta toimitilaa käyttöönsä Vasaraperän kiinteistöönsä yli 800m2. Tulevaisuuden usko on siis voimakas ja ensivuonna yhtiön täyttäessä 25 vuotta on sitä syytä juhlistaa. Yritys onkin palkitsemassa henkilöstönsä yhteisellä Miamiin suuntautuvalle matkalla. Matka toteutetaan 2 ryhmässä ennen joulua 2018 ja toinen ryhmä tammikuussa 2019.
 

Uusin numero