Ero ei kaventunut

Kallio saavutti Ducatillaan 15. lähtöruudun jääden kärjestä 1,7 sekuntia. Paalupaikan valtasi monien yllätykseksi Yamahan Ben Spies.

– Jo aamun harjoitustunnilla pystyin pudottamaan kierrosaikaani, mutta myös muut paransivat samaa tahtia. Aikaero pysyi koko ajan samana perjantaista lähtien, joten eihän tilanne hyvältä näytä, Kallio myönsi.

– Emme löytäneet edistystä pyörään, vaikka kaikenlaista on kokeiltu. Muutimme pyörän korkeutta ja myös painopistettä, joilla haettiin edelleen lisää pitoa taakse. Radalla eroa ei tullut suuntaan tai toiseen.

– Kaluston puolesta emme ole päässeet yhtään eteenpäin viime vuoteen verrattuna, ja kerrosajat ovat samalla tasolla. Se ihmetyttää, että huippunopeusmittauksissa olen usein viimeisten joukossa, kun vielä viime vuonna olin Ducatilla lähes aina kärkikolmikossa.

– Aika-ajon lopussa viimeinen mahdollisuus meni minulta ja toiselta kuskilta pieleen, kun Casey Stoner hiljensi melko tökerösti meidän eteen toisessa mutkassa oman nopean kierroksensa jälkeen, Kallio kiitteli.

Uusin numero