Erik Mäkiniemi uusin tuulin Retro Superbiken voittotaistoon

Erik Mäkiniemi tavoittelee kaudella 2020 Retro Superbike -luokan mestaruutta. Kuva: Mäkiniemi Racing.

Kahtena viime kautena vahvasti Retro Superbike -luokan kärkiporukassa ajanut Erik Mäkiniemi tähtää kaudella 2020 luokkavoittoon entistä vahvemmalla kalustolla ja hyvillä taustajoukoilla.

Retro Superbike -luokan debyyttikaudella 2018 Kawasaki ZX-7RR -kalustolla kilpaileva Mäkiniemi ylsi sarjan hopeasijalle. Luonnollisesti kauden 2019 tavoitteena oli kirkastaa edellisen kauden mitali. Vaikka tavoite jäi saavuttamatta, päättyi kausi Pärnun kilpailun teknisestä ongelmasta huolimatta pronssiin. Kauteen 2020 Mäkiniemi suuntaa jälleen kullankiilto silmissään.

– Kaudelle 2020 kalustoa on uusittu ja luotto pyöriin on hyvä. Tavoitteena ei voikaan pitää mitään muuta kuin Retro Superbike -luokan mestaruutta, Mäkiniemi kertoo ja toteaa ajavansa harjoitusmielessä mahdollisesti myös muutamia Star Service Cupin osakilpailuja.

Kaudelle 2020 Mäkiniemen tukijoukot ovat saaneet lisäystä muun muassa Supremebikesin ja RVS Technologyn muodossa. Myös jo aiemmin ajamista tukenut Mynä-Auto Oy jatkaa vahvasti mukana vauhdissa.

Mäkiniemi Racing Facebookissa

Teksti: Mäkiniemi Racingin tiedotus

Uusin numero