Ensimetrit Vitpilenillä

Husqvarnan tilaisuus pidettiin Tukholman Fotografiska valokuvataiteen museolla, eikä homma jäänyt puitteista kiinni. Paikalla oli paljon kutsuvieraita, mutta tapahtuma ei sinänsä pitänyt sisällään mitään uutta. Pyörät on esitelty, mutta Husqvarna haluaa pitää puhetta yllä ja järjestää samalla konseptilla tilaisuuksia ympäri Eurooppaa, muun muassa Berliinissä ja Barcelonassa.
 

Moni olisi halunnut jo vihdoin ja viimein päästä ajamaan uutuuksilla, mutta sitä ei vielä meille suotu. Pienet maistiaiset kuitenkin saatiin, sillä paikalle oli tuotu sekä 701- että 401 –pyörät 360-asteisella videosimulaattorilla varustettuina. Näin ollen pääsimme edes etäisesti tunnustelemaan miltä pelit tuntuvat. 401:n testilenkki ajettiin kaupungissa, kun taas isommalla pyörällä kurvailtiin vuoristossa.
 
Kokemus oli sinänsä hauska, sillä mikäli et heittäytynyt kunnolla ajohommaan mukaan, seurasi siitä hiukan huono olo. Pyörän päällä piti istua kunnolla ja kallistella ajamisen mukaan.
 

Kävimme Husqvarnan Juha Salmisen kanssa heittämässä testilenkit ja näin ollen voimme todeta, että olemme päässeet ajamaan uusilla pyörillä. Jopa äänimaailma tuli tutuksi, sillä videolasien lisäksi päähän laitettiin kuulokkeet.
 
No, eihän tässä mistään testiajosta ollut kyse, mutta kokemus oli hauska ja odotamme innolla ensi vuotta, jolloin saamme oikean mahdollisuuden testata laitteita.
 
 
 
 
 

Uusin numero