Endurosafarille Saariselällä

Motojyskyn nettisivuilta www.motojysky.fi löydät kuvia kuukausiin kansioituina, joten sieltä voi käydä vilkaisemassa millaisissa maisemissa tänä vuonna heinä-syyskuun aikana pääsee ajamaan.

Tässä muutamia Motojyskyn ehdotuksia mahdollisista ajoreissuista:

VK 30 20. -26.7.

Peruutuksen takia saatavilla on jo valmiiksi maksettua majoitustilaa 2-8 hengelle – Motojysky tarjoaa siis majoituksen kaupan päälle! Jos tulette isommalla porukalla, lisää tilaa järjestyy hintaan 30€/hlö/vrk.

VK 31 27.7. -2.8.

Tällöin on ns. sinkkuryhmä jolloin sinun ei tarvitse kasata ryhmää vaan voit ilmoittautua yksin tai kaksin. Majoitus saatavilla 2-10 hengen huoneistoissa 30€/vrk henkilöltä.

Jänkhällä jytisee 13. -16.8.

Järjestämme joka päivä sinkkuryhmän, eli ei muuta kuin ilmoittautumaan ja ajamaan! Mahdollisuus ajaa vain yhtenä tai vaikkapa jokaisena päivänä.

Muutamia muitakin vapaita aikoja löytyy. Joten jos kaasukättä syyhyttää, ota yhteyttä MotoJyskyyn ja varaa reissu Lappiin ajamaan enduroa uskomattoman hienoilla reiteillä.

Majoitus järjestetään yhteistyössä Holiday Club Resortsin kanssa. Heidän sivuiltaan näet minkälaisia tiloja Motojyskyllä on tarjota safarilaisille:

http://www.holidayclubresorts.com/kohteet/saariselka/loma-asunnot/pohjat/

Motojyskyn asiakkaille huoneistojen yöpymishinnat heinä- ja elokuussa: 1 ja 2 hh 60€, 3 hh 90€, 4 hh 120€, 6 hh 180€ ja 8 hh 240€. Varaus ja laskutus tapahtuvat kauttamme.

Uusin numero