Enduropyöräilevä joulupukki muorineen ilahdutti sairaalan lapsia

Enduropyöräilijöiden joulutervehdyksestä TYKS:in lastenklinikalle alkaa jo muodostua perinne, sillä pukki, muori ja tontut olivat liikkeellä jo toista kertaa ja kolmannesta vuodesta oli jo puhetta. Kuva: Marko Vihriä.

Turun alueen enduro- ja motocrossharrastajat jakoivat joulumieltä Turun yliopistollisen keskussairaalan lasten ja nuorten klinikalla viime torstaina. Joulupukki ja -muori ajoivat sähkökäyttöisillä enduropyörillä osastoilla, ja myös innokkaimmat lapset nousivat satulaan. Tontut auttoivat lahjojen jakamisessa.

Joulupukki ja -muori vierailivat tonttuineen lasten ja nuorten klinikan osastoilla sekä päivystyksessä ilahduttamassa lapsia, jotka ottivat ilolla ja uteliaina vastaan sähkötoimisilla enduromoottoripyörillä käytävillä, huoneissa, hisseissä ja rappukäytävillä ajaneet vieraat. Osa lapsista istahti pyörien kyytiin itsekin.

Pukki ja muori jututtivat lapsia sekä nuoria, ja huoneissa piipahtaessaan myös vuodepotilaat saivat jouluisen tervehdyksen.

Tempauksesta alkaa pikku hiljaa muodostua perinne, sillä offroad-moottoripyöräilijät olivat liikkeellä toista kertaa ja ensi vuodesta oli jo puhetta.

Enduro- ja motocrossharrastajien kanssa joulumieltä olivat jakamassa Bike & Boat World Turku, KTM, Kunun Pyörä, Loimaan Keskuskoulu, LähiTapiola, Molitor, ProCafe SEO Raisio, SN-Kiinnike ja Xracing.

Teksti: Marko Vihriä

Uusin numero