Enduro Sprint Cupissa jaetaan rahapalkintoja

Kaudella 2016 Suomessa ajetaan neljän sprinttienduroa. Ensimmäinen sprinttikilpailu ajetaan 20. helmikuuta ja seuraavat kaksi ovat vuorossa sitä seuraavina viikonloppuina lauantaisin. Viimeinen sprintti kaasutellaan 2. heinäkuuta. 

Järjestävät kerhot ovat päättäneet järjestää näistä yksittäisistä kilpailuista kilpailusarjan, Enduro Sprint Cupin, jossa kilpaillaan yleiskilpailun voitosta. Yleiskilpailuun osallistumisen edellytyksenä on ajaa kyseisen kilpailun päälähdössä, jossa ajetaan suurin määrä kierroksia. Pisteitä voivat kerätä A- ja B-luokitellut kuljettajat, sekä lisäksi V40-luokan kuljettajat, edellyttäen, että V40 ajaa yleiskilpailuluokkien kanssa. 

Enduro Sprint Cupin tarkoituksena on saada lisätavoitetta kilpailijoille ja pyrkimys houkutella jokaiseen kilpailuun mahdollisimman suuri osanottajamäärä.

Cupin palkintopottiin kerätään 500 euroa kultakin järjestävältä kerholta. Jos kaikki kilpailut saadaan järjestettyä, on cupin palkintojen yhteismäärä 2000 euroa. Palkintosumma jaetaan vähintään viiden parhaiten sarjassa sijoittuneen kesken. Palkittavien tarkka määrä selviää viimeisen kilpailun yhteydessä. 

Uusin numero