Eero Remes osallistuu Heinolan Cross Countryyn

Hyväntuulinen Eero Remes tavoitettiin kotikerhonsa Tuusulan Moottorikerhon tiistai-iltaisista sarjacrosseista. Kesäkuulumisistaan hän kertoi, että on ollut Suomessa juhannuksesta saakka, jolloin enduron MM-sarjan kesätauko alkoi. Remes sanoi olevansa erittäin tyytyväinen tämän hetken tilanteeseen ja ylipäätään koko kauteensa.

”Harjoittelu Suomessa on sujunut hyvin ja se on ollut tehokasta, täällä on hyvät harjoittelupaikat ja hyvät harjoituskaverit. Ajotreenejä on ollut neljästi viikossa, pääosin kovapohjaisilla crossiradoilla. Siihen sitten päälle muu treeni, ja kaikki on sujunut hyvin”.

”Kauden alkaessa olin pannut tavoitteeksi yrittää kolmen sakkiin loppupisteissä. Nyt olen toisena ja sen sijan yritän pitää. Antoine Meo on niin paljon edellä, että ilman hänen epäonneaan minä en mahda hänelle mitään. Johnny Aubert taas hengittää niskaan kolmantena, mutta hänet yritän pitää takanani”, kertoili Remes.

Remes kertoi matkustavansa 18. elokuuta Italiaan, jossa on tarkoitus harjoitella vielä muutamia päiviä. Sieltä hän lähtee suoraan Kreikkaan, jossa ajetaan syyskauden ensimmäinen MM-osakilpailu Serresissä 28.-29.8. Siitä viikko eteenpäin on vuorossa Turkin osakilpailu 4.-5.9., kauden päätöskisa käydään sitten Ranskan Noiretablessa 25.-26.9..

Kotimaan ohjelmasta Remes kertoi, että Heinolan jälkeen seuraava kisa olisi syksyllä ajettava joukkue-SM, johon pitää yrittää mukaan Tuusulan Moottorikerhon joukkueeseen.

Uusin numero