Eero Remes mukana SM endurossa Mäntsälässä

A2504t-luokassa ajavalla Tuusulan Moottorikerhoa edustavalla Remeksellä on 25 SM-pistettä. jotka hän sai voitettuaan luokkansa Nummelan Nostotalkoista. MM-kilpailujen vuoksi hän ei le voinut osallistua täysipainoisesti SM-sarjaan.
Enduron SM-kilpailussa ovat mestaruutensa varmistaneet A-avoin luokassa Porvoon Oskari Kantonen, ME-Racing, A125-luokassa Nummelan Moottorikerhon Riku Nikander ja A2504t-luokassa Sipoon Moottorikerhon Jari Mattila. Hänellä on 86 pistettä, Nikanderilla 95 ja Kantosella 79.
SM-sarjan päätöskilpailuna ajettava XXXVI Kärhänlenkki on aina ollut kärkiajajien suosiossa. Kiinnostusta lisää myös joukkueiden SM-kilpailu. Siihen on ilmoittautunut 26 kerhojoukkuetta.
Kärhänlenkki on vaativa ja haastava moottoripyöräkilpailu ja edustaa perinteistä enduroa Maastokokeita on kuusi. Maastokokeiden lähettyvillä on rajoitetusti pysäköintitilaa, joten kilpailuja seuraamaan tuleva joutuu kävelemään jonkin matkaa.
Varsinainen yleisömaastokoe, maastokoe 3,on Mäntsälän oikoradan aseman lähellä Kaunismäellä. Katsojat voivat jättää kulkuneuvonsa aseman parkkipaikalle. Kilpailualueella on myös grilli.
Ennen kilpailijoiden saapumista esittelevät Mäntsälän endurokoululaiset taitojaan noin kello 9-10.30
SM-luokkien lisäksi ajetaan kisan yhteydessä myös Veteraani cup luokissa V 40 ja V50. Näiden lisäksi ajetaan kansalliset luokat, joissa tavoitellaan nousupisteitä.
Kärhänlenkin perustaja viisinkertainen Päijänteen ympäriajon voittaja Pertti Kärhä toimii kuljettajien yhdyshenkilönä.
Kilpailuun osallistuu noin 230 ajajaa. Ensimmäinen pari lähtee klo 9.01 kilpailukeskuksesta, joka sijaitsee Riihenmäessä Eteva – kuntayhtymän tiloissa osoitteessa Einontie 1.

Lauantaina 24.9.11 alkaa hirvijahti, mutta Mäntsälässä on jahti jo useana vuonna aloitettu vasta kahden viikon kuluttua aloituspäivästä. Niinpä endurokilpailu ei häiritse jahtia eikä jahti sienestäjiä ja marjastajia.

Uusin numero