Eemil Pohjola Yamahalle kaudella 2024 

Monikertainen Suomen mestari Eemil Pohjola jatkaa yhteistyötään SE-Teamin kanssa myös kaudella 2024. Tuleva kausi ajetaan kuitenkin uudella pyörällä – Yamaha YZ450F:llä.

Eemil Pohjola siirtyy Yamahan pyörään jatkaessaan yhteistyötään SE-Teamin kanssa. Pohjola vaihtaa pyörämerkkiään Yamahan maahantuojan ja SE-Teamin tuella. 2020 alkanut yhteistyö saa jatkoa myös kaudella 2024. Yhteistyön aikana Pohjola on saavuttanut merkittäviä voittoja kuten Suomen mestaruuksia, yleismestaruuksia ja peräti kolme Päijänteen ympäriajon voittoa. 

Eemil Pohjola kommentoi tulevaa kautta seuraavasti: ”Kävin kesällä kokeilemassa Yamahan uudistunutta YZ450F-mallia, ja pyörä tuntui heti mukavalta ajaa, jo vakiomoottorilla ja -iskareilla”. 

”On hienoa, ja olen todella tyytyväinen, että jatketaan Pohjolan kanssa 2020 alkanutta yhteistyötä”, SE-Teamin toimitusjohtaja Santeri Enjala iloitsee. ”Emppu on ollut kiistatta Suomen nopein kuljettaja jo usean vuoden ajan.” 

”Eemil on osoittanut vauhtinsa ja tuloksentekokykynsä vuosien varrella”, Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliikkeen myyntipäällikkö Mikko Tiilikainen kertoo. ”Olemmekin erittäin iloisia saadessamme hänet Yamahan väreihin. Eemilin ja SE-Teamin välinen yhteistyö on ollut vahvaa ja on hienoa tähdätä toimivalla kokonaisuudella tulevaisuuden koitoksiin voittoja hakemaan.”

Uusin numero