Eeki Kuparinen Navarran osakilpailuun TACK Kawasakilla


Motomarket Racing kokoonpano sai eilen uusia käänteitä kun Eeki Kuparinen sai pikakomennuksem Team TACK Kawasaki -tiimiin, jossa hän korvaa Navarran osakilpailussa Santiago Barraganin joka ei pääse osallistumaan kilpailuun.

– 
Olihan tuo mieluisa uutinen kun TACK Kawasaki otti lentomatkalla yhteyttä ja pyysi tuuramaan heidän kuljettajaansa, onneksi noissa norskin koneissa on WIFI yhteys, muuten ei tätä ehkä olisi tapahtunut. TACK Kawasaki on erittäin kokenut tiimi ja tiimipäällikkö Ray Mosquera on toiminut aikaisemmin mm. Xavi Foreen ja Kenny Noyesin kanssa joten eiköhän tässä hyvissä käsissä olla, sanoo Eeki Kuparinen.

– Kyllä tämä on hieno mahdollisuus, Ray on kysynyt kyllä Eekiä jo aikaisemminkin mutta emme ole päässeet yhteisymmärykseen asioista. Nyt palaset loksahtivat kohdalleen nopeasti ja odotan erittäin mielenkiinnolla tulevaa viikonloppua. Toki vähän harmittaa kun meilläkin olisi ollut muutama uusi juttu mutta siirretään ne seuraavaan Aragonin osakilpailuun, toteaa tiimipäällikkö Esko Kuparinen.

Uusin numero