Dynaset ja Cramo ovat Kullaksen vauhdissa vahvasti mukana

Kullas on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen maailman johtavan hydrauligeneraattorien, -korkeapainepesurien ja -kompressorien valmistaja Dynaset Oy:n kanssa. Myös koneita, laitteita ja siirtokelpoisia tiloja vuokraava Cramo Oy on vahvasti mukana Kullaksen kilpauralla.

Viime kaudella loukkaantumisen takia MX2-luokan MM-loppupisteissä 18:ksi jäänyt Kullas kilpailee tänä vuonna italialaisen Gariboldi Honda -tiimin ammattilaisena. Vuonna 2011 MM-sarjassa yhdeksänneksi ajaneella helsinkiläisellä on tavoitteena viiden parhaan joukko MM-sarjassa.

Kullaksen päätukijan, Dynaset Oy:n, toimitusjohtaja Reijo Karppinen harrastaa itse enduroa ja pyörittää Ylöjärvellä Suomen ensimmäistä ja edelleen ainoaa varta vasten motocrossia varten rakennettua sisähallirataa, Dynaset Offroad Areenaa.

Rata on ympärivuotisessa käytössä ja mahdollistaa kesärenkailla ajamisen kaikkina vuodenaikoina. Myös Kullas harjoittelee hallissa.

– Tuemme Kullasta, koska motocross ja enduro ovat kuntoilumuotoina erinomaisia, mutta lajien tunnettavuus on huonoa. Kullas on tämän hetken menestyneimpiä suomalaisia kuljettajia ja toivon hänen lisäävän lajien tunnettavuutta. Sitä kautta toivon puolestaan nousevan esiin lajien erinomaisuus nimenomaan kuntoilumuotona. Eli, totta kai haluan Kullaksen menestyvän, mutta odotan myös, että hän vie motocrossin sanomaa eteenpäin, Karppinen kertoo.

– Totta kai haluan myös tuoda esiin Dynaset Offroad Areenaa ja sen tarjoamia, monipuolisia käyttömuotoja. Haluan korostaa nimenomaan kuntoiluhalli-käsitettä. Hallissa on esimerkiksi erinomaista ajaa motocrossia ja enduroa, jotka todellakin ovat mahtavia kuntoilu- ja hikiliikuntamuotoja ihan kenelle tahansa.

Kullas kilpailee tällä kaudella vuoden tauon jälkeen supercrossin SM-sarjassa. Hän ei kuitenkaan valitettavasti pysty osallistumaan Helsingin Messukeskuksessa järjestettävään SM-avaukseen, koska hänen italialainen tiiminsä velvoittaa häntä osallistumaan viikonloppuna käynnistyvään motocrossin Italian mestaruussarjaan.

Supercrossin SM-sarjassa Kullas nähdään kuitenkin kesän ulkoratakilpailuissa.

* Kuva: Team Harri Kullas

Uusin numero