Dunlopin yllätysveto: Kesken TT:n Yamahalta BMW:lle

Viime vuonna neljä TT-voittoa ajanut Michael Dunlop vaihtoi tälle kaudelle Milwaukee Yamahan riveihin suuren kohun saattelemana. Alkukausi uuden pyörän kanssa ei kuitenkaan ole ollut ongelmaton. Erityisen suuri pettymys miehelle oli kotikilpailun, North West 200:n heikko suoritus. Dunlop ei halua sen toistuvan Mansaarella. 

– On selvää, että meillä on ollut ongelmia pyörän kanssa. Tarpeellista kehitystyötä ei ole tehty, enkä siksi voi olla tyytyväinen tiimin toimintaan, Dunlop kertoo pettyneenä.

Dunlop vaihtaa sensaatiomaisesti Milwaukee Yamahalta Buildbase BMW:n riveihin TT:n harjoitusviikon ollessa jo käynnissä. Tiimi ei ole Mansaarella, vaan he saapuvat paikalle Iso-Britannniasta.

– Jäimme Buildbase BMW:n kanssa viime vuonna hyviin väleihin ja pikakomennus TT:hen saatiin  järjestettyä yhteistyökumppaneideni avustuksella, kiittelee Dunlop.  

– Eihän tämä tietenkään ole kivaa Milwaukee Yamahan kannalta, mutta olen täällä voittamassa. Jos haluaisin vain olla supertähti, ajella vähän ympäri rataa ja tehdä paljon rahaa, olisin pysynyt heidän tiimissään. Mutta haluan voittaa, eikä se saa jäädä ainakaan kalustosta kiinni, Dunlop tykittää.

Michael Dunlop ehtii ajaa BMW:llä enintään kaksi harjoitusta ennen lauantain superbike-luokan kilpailua. 

Uusin numero