Dunlop markkinoi uutuuttaan todellisille ”ammattikuskeille”

Merkittävissä moottoriurheilun mestaruussarjoissa saavutettujen ensimmäisten voittojen innoittamana Dunlop on aikaistanut koko malliston markkinoille tuomista heinäkuulle.

Dunlop on tuonut uusimpaan D213 GP Pro -renkaaseensa joukon uusia teknologioita sellaisia kuljettajia varten, joilla on tukenaan kilpailutiimin tekninen tuki, ja jotka saavat täyden kisavarustuksen urheilumoottoripyöräänsä.

Moottoriurheilun puolella tehtyjen testien jälkeen Dunlop on ottanut saumattoman vyörakenteensa (JLB) uusimman sukupolven käyttöön eturenkaassa. Uusin JLB-rakenne sisältää kolme kerrosta, joiden on osoitettu hillitsevän suurien keskipakoisvoimien aiheuttamaa ja suurilla nopeuksilla kaarteessa kallistuttaessa tapahtuvaa renkaan muodonmuutosta. Tämä uusi JLB-rakenne lisää myös tarkkuutta ja vakautta voimakkaissa jarrutuksissa.

Uusin JLB-rakenne on otettu käyttöön samanaikaisesti uuden etuprofiilin muodon kanssa. Tämä teknologioiden yhdistelmä tuottaa suuremman kosketuspinnan kaikilla kallistuskulmilla, keventää ohjausta ja parantaa ohjausvastetta kaarreajossa.

JLB-teknologiaa käytetään edelleen takarenkaan rakenteessa. Siinä yksikerroksinen JLB-aramidirakenne tarjoaa vahvan mutta kevyen rungon edut, ja tuottaa korkean ennakoitavuuden tason, vasteen ja suorituskyvyn tasaisuuden.

D213 GP Pro osallistuu ensimmäisen kerran kaikkein vaativimpaan maantiekisaan, Isle of Man TT:hen kesäkuussa useiden johtavien tallien testattua sitä, ja valittua sen.

 

Uusin numero