Duellille yrityskaupalla useita uusia tuotemerkkejä

Suomalainen Duell Bike-Center Oy on ostanut hollantilaisen powersports-tukkumyyjä IGM Trading BV:n ja saksalaisen Grand Canyon GmbH:n liiketoiminnot. Kaupan myötä Duell Bike-Center laajentaa kasvuaan Euroopassa ja samalla kasvattaa omaa valikoimaansa tuoden Pohjoismaiden markkinoille useita uusia tuotemerkkejä. 

Mustasaaressa sijaitseva powersports-tuotteiden maahantuoja sekä valmistaja Duell Bike-Center Oy – konserni on alan johtava toimija Suomessa, Skandinavian maissa sekä Baltiassa. Määrätietoisesti kasvava ja kansainvälistyvä yritys on laajentanut menestyksekkäästi toimintaansa Keski- ja Etelä- Eurooppaan jo vuodesta 2019 alkaen ja nyt solmitun kaupan myötä yritys ottaa vahvasti haltuunsa ensimmäistä kertaa myös Saksan ja Hollannin markkinat. 

”Toteutunut kauppa avaa meille pääsyn uudelle markkina-alueelle Benelux-maihin ja erityisesti Saksaan, joka on yksi Euroopan suurimmista markkinoista moottoripyörävarusteiden osalta. Alue on strategisesti tärkeä myös logistiikan kannalta, sillä meille kaupan mukana tuleva logistiikkakeskus mahdollistaa entistäkin nopeammat toimitukset Euroopassa. Liiketoimintamme ydinajatuksena on toimittaa tuotteitamme verkostollemme mahdollisimman nopeasti. Olen varma, että lunastamalla tämän lupauksen pystymme palvelemaan nykyisiä sekä uusia asiakkaitamme entistäkin paremmin”, kommentoi Duell Bike-Center Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Ämmälä. 

IGM Trading BV:n ja Grand Canyon GmbH:n perustaja Arno Gaalman on myös tyytyväinen kauppaan. 

”Odotamme innolla yhteistyötämme ja olemme ylpeitä päästessämme osaksi isoa ja menestyvää konsernia. Olen varma, että Duellin kunnianhimoisten tavoitteiden sekä laadukkaiden tuotemerkkien ja etenkin heidän edustamiensa tekniikkavarusteiden ansiosta tulemme saavuttamaan kasvua nopeasti, josta samalla hyötyvät niin asiakkaat, kumppanit kuin työntekijätkin Saksassa ja Hollannissa”, iloitsee Gaalman. 

Uusin numero