Duell ja Kimi Räikkösen ICEONE Racing yhteistyöhön

Kaksi kovaa kotimaista, Duell Bike-Center Oy ja ICEONE Racing, ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duellista tulee tiimin virallinen yhteistyökumppani. 

”Olemme Duellilla seuranneet ICEONE Racingin toimintaa pitkään ja olleet niin vakuuttuneita heidän toiminnastaan, että ainutlaatuisen mahdollisuuden tullessa päätimme aloittaa yhteistyön jopa kesken kauden. Olemme toimineet Ajo Motorsportin virallisena tiimikumppanina jo yli 20 vuoden ajan ja tavoitteenamme on pitkä sekä menestyksekäs yhteistyö myös ICEONE Racingin kanssa. Duellia ja ICEONE Racingia ohjaa samanlainen tekemisen meininki, keskitymme tarkasti yksityiskohtiin, haemme määrätietoisesti menestystä ja loppujen lopuksi uskomme kovaan työntekoon”, kommentoi Ämmälä. 

”Olemme hakeneet pitkäaikaista yhteistyökumppania ja olemme erittäin iloisia, että pääsemme aloittamaan yhteistyön menestyvän ja kasvavan suomalaisen yrityksen kanssa. Duellin edustamat tuotteet ovat huippuluokkaa ja kaikki käyttämämme tekniikkavarustemerkit, muun muassa Dunlop, Motorex ja RK löytyvätkin heidän valikoimastaan. Duell on kansainvälistynyt vauhdilla ja uskon, että näkyvyydestä tulee olemaan hyötyä molemmin puolin”, vakuuttaa Pyrhönen. 

Kimi Räikkösen omistama ICEONE Racing kilpailee Husqvarnan tehdastiiminä motocrossin MM- sarjassa MXGP-luokassa. Vuodesta 2013 tallipäällikkönä on toiminut pitkän linjan motocross- ammattilainen Antti Pyrhönen. Pyrhösen johdolla ICEONE Racing -tiimi on kehittynyt määrätietoisesti yhdeksi maailman johtavista motocross-talleista. Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing -tiimissä kuskeina ajavat tällä kaudella tanskalainen Thomas Olsen ja liettualainen Arminas Jasikonis. 

Uusin numero