Ducatille siirtyvä Iannone alitti Rossin aika-ajolukemat Mugellossa

Ducatin Pramac Racing-tiimi ei ole vielä virallisesti julkistanut kauden 2013 kuljettajiaan, mutta sen odotetaan tapahtuvan ensi viikolla ajettavaan San Marinon GP:hen mennessä.

– Aika ilmeistähän se on.  Jokainen voi arvata, missä ajan ensi vuonna, heitti hyväntuulinen Iannone päätettyään Ducatilla kolmen päivän testijakson Mugellon radalla Italiassa.

Kahden sateisen päivän jälkeen Mugellossa alkoi tosiaankin tapahtua kuivalla radalla. Iannone ajoi GP12-pyörällä vaikuttavat lukemat 1.48,3, jotka eivät jättäneet ketään kylmäksi. Ei myöskään Ducati Corsen päällikkö Filippo Preziosia.

Testiajat ovat tietenkin aina testiaikoja, mutta silti pitkälti suuntaa antavia. Iannone paineli Mugellossa parhaallaan kaksi kymmenystä Valentino Rossin Italian GP:ssä heinäkuun puolivälissä ajaman aika-ajoajan alle.

Tuolloin tosin Rossin Ducati-tiimikaveri Nicky Hayden kellotti lukemat 1.47,671 ja Pramacin Hector Barbera pisti vielä piirun verran paremmiksi: 1.47,565.

– En tosiaankaan odottanut tällaista kierrosaikaa vielä tässä vaiheessa. Ducati on mahtava pyörä, mutta ei mitenkään helppo ajettava, luonnehti Iannone.
 

Uusin numero